30 Ιουν 2017

Τους δινει χαπια σιγουρα ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ και εχουν παραισθησεις!!!Περιουσία σουλτάνου σε Θεσσαλονίκη, Κιρκούκ και Μοσούλη θα διεκδικήσει η Τουρκία;

Ο πρώην διευθυντής του Ιδρύματος Τουρκικής Ιστορίας (Turk Tarih Kurumu) Metin Hulagu είχε μια αποκαλυπτική συζήτηση με τον ..
δημοσιογράφο της εφημερίδα Μιλλιετ, Μert Inan για την περιουσία του σουλτάνου Αμπντουλχαμίτ Β΄.
Στο σχετικό δημοσίευμα ο καθηγητής Hulagu φέρεται να δήλωσε τα εξής:”Οι απόγονοι του 34ου σουλτάνου Αμντουλχαμίτ Β΄ συνεχίζουν τον δικαστικό αγώνα για την διεκδίκηση της περιουσίας του προγόνου τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στα Αρχεία μας ο σουλτάνος είχε καταθέσεις ύψους 250 εκατομ.$ στις Τράπεζες: Υποκατάστημα Κωνσταντινούπολης της German Bank, Deutsh Bank Βερολίνου, The Reichs Bank, The Bank of England, New York Bank και σε μια άγνωστη μέχρι στιγμής γαλλική Τράπεζα.
Ο σουλτάνος ασχολιόταν με το εμπόριο και το Χρηματιστήριο. Κέρδιζε πολλά χρήματα στο Χρηματιστήριο της Πόλης χάρη στη βοήθεια των Αρμενίων συμβούλων του. Το 1903 ήταν ένας από τους τρεις πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.
Τα χρήματα που κέρδιζε τα κατέθετε στις γερμανικές Τράπεζες με τη βοήθεια του Κάιζερ.
Η ακίνητη περιουσία του σουλτάνου τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό είναι τεράστια. Κατέχει περισσότερα από 2300 ακίνητα στην Μικρά Ασία, 4.280 στα Βαλκάνια, 390 στη Συρία, 223 στην Παλαιστίνη, 83 στο Ιράκ, 60 στην Αραβία, 10 στο Ισραήλ, 8 στη Λιβύη.
Η μισή Θεσσαλονίκη ανήκει στην προσωπική περιουσία του σουλτάνου.
Οι κληρονόμοι του μπορούν να διεκδικήσουν την περιουσία του σουλτάνου, γιατί τα ακίνητα ανήκουν στην ιδιοκτησία του. Αγοράστηκαν με χρήματα που κέρδισε από το εμπόριο πετρελαίου”.
Ο κ. καθηγητής υποστηρίζει ,τέλος, ότι ο σουλτάνος ήταν τρομερά φιλοχρήματος και αδιαφορούσε για τα κορίτσια που είχε στο Χαρέμι του.
Η ιστορία αυτή δεν βγαίνει τυχαία στην επιφάνεια. Σίγουρα εξυπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα. Οι απόγονοι του σουλτάνου διαθέτουν τίτλους ιδιοκτησίας των πετρελαϊκών πηγών στη Μοσούλη και το Κιρκούκ, τις οποίες διεκδικούν με τη βοήθεια του Ερντογάν…
Φαντάζεστε να ξεκινήσουν να διεκδικούν ακίνητα στα Βαλκάνια και κυρίως στην Θεσσαλονίκη…..
militaire