7 Ιουν 2017

Οι νεο-ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ: «ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ» – ΕΛΕΟΣ!


Έχουμε μπει στην περίοδο των σκληρών ναρκωτικών! Το Σαμαρομπλογκ antinews ξαναγράφει την ιστορία της ΝΔ. Σύμφωνα με τους αρθρογράφους του Σαμαρά (και τον ίδιο φυσικά) οι Καραμανλικοί έριξαν τον Μητσοτάκη και όχι ο Αντώνης Σαμαράς, αυτό το απολύτως ηθικό και πατριωτικό πολιτικό ον.

Έχουν «ξεχάσει» τις δηλώσεις και τις προεκλογικές ομιλίες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που αναφέρει ρητώς ότι ο Σαμαράς τον έριξε για τα τηλεπικοινωνιακά συμφέροντα και όχι φυσικά για το όνομα των Σκοπίων! Δεν αναφέρουμε όλες τις άλλες μαρτυρίες και ντοκουμέντα. Έλεος!

Διαβάστε (το σημερινό άρθρο) αφού έχετε πάρει ηρεμιστικά και τα συμπεράσματα δικά σας:
Τα ψέματα του Καμμένου, οι Καραμανλικοί και η αποκατάσταση της αλήθειας από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Ωραία τα πολιτικά μνημόσυνα, μια ευκαιρία για να θυμηθεί η Βουλή τις προσωπικότητες που χάνει, να καταγραφεί η ιστορία, να απαγγελθούν διάφοροι επικήδειοι και να δικαιωθεί ο νεκρός.
Κάπως έτσι αποτιμήθηκε στη Βουλή και η πορεία, η προσφορά, τα λάθη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Για όλα αυτά έχουν γραφτεί χιλιάδες κείμενα τις τελευταίες ημέρες. Από πραγματικά κοσμήματα μέχρι αγιογραφίες που δεν άξιζαν του τεθνεώτος. Κι έχουμε γράψει κι εμείς στο Antinews ότι ο Μητσοτάκης ήταν ένας μεγάλος πολιτικός διότι τον χαρακτηρισμό «μεγάλος» τον δημιουργούν οι πράξεις, σωστές ή λανθασμένες. Και μ’ αυτές μένει στην ιστορία.
Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν ένα λόγο καλό να πουν και μια κριτική να ασκήσουν για την πορεία των 60 ετών του «Ψηλού», όχι στο δέμας αλλά στις πράξεις του. Ένας άνθρωπος που όσα λάθη κι αν έκανε του πρέπει ένας χαιρετισμός με σεβασμό. Όπως έκανε και ο Τσίπρας, όπως έκαναν και οι άλλοι πολιτικοί του φίλοι και αντίπαλοι. Μικροψυχίες, μικροπρέπειες και ανοησίες δεν πρέπουν σε μια πολιτική εκδήλωση μνήμης.
Βεβαίως, στην πολιτική υπάρχουν οι «Ψηλοί», υπάρχουν και οι «μικροί», κι ένας τέτοιος είναι ο Πάνος Καμμένος, και σαν τέτοιος θα καταγραφεί στην ιστορία. Ένας πολιτικός, αν μπορεί να χαρακτηριστεί πολιτικός ένας άνθρωπος που έγινε βουλευτής χάρη στη μεγαλοθυμία στελεχών της ΝΔ την οποία πρόδωσε όσο κανείς.
Πήγε στη Βουλή, λοιπόν, ο αρχηγός των ψεκασμένων όχι για να αποδώσει τιμές στον Μητσοτάκη αλλά για να βρίσει τον Σαμαρά. Το κόμπλεξ κατά του πρώην πρωθυπουργού δεν έχει τέλος και γι’ αυτό έβγαλε ακόμη μια φορά τη χολή του μιλώντας για αποστασίες και για προδοσίες. Ποιος, ο Πάνος Καμμένος να μιλά για αποστάτες και προδότες. Αυτός που έχει αγκαλιάσει τον Αλέξη Τσίπρα και του κάνει σέρβις μόνο και μόνο για να κρατήσει το κόκκινο χαλί του υπουργείου Άμυνας.
Και καλά, το 2015 δεν ήξερε ποιος είναι ο Τσίπρας. Τώρα δεν ξέρει; Τώρα που η χώρα μικραίνει κάθε μέρα γιατί αυτός ο «δεξιός» τον στηρίζει; Γιατί απλά ο Πάνος Καμμένος δεν θέλει να χάσει τη θεσούλα του, την εξουσία του και όλα όσα συνοδεύουν μια θέση το Πεντάγωνο με πολλά και καλά… μπόνους (πολιτικά εννοούμε).
Η ιστορία έχει γραφτεί για το τι έγινε κι έπεσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο ίδιος στη συνέντευξή του στον Σκάι είχε πει: «Εγώ είχα πρόβλημα διότι στην κυβέρνηση αυτή δεν συμφωνούσαν όλοι στην δική μου τακτική. Υπήρχε πάντοτε η πτέρυξ η μια, η οποία στην ουσία ήταν η παλιά καραμανλική πτέρυγα, η παλιά ελληνική δεξιά η οποία δεν συμφωνούσε τουλάχιστον στην έκταση και τους ρυθμούς που εγώ ήθελα».
Ναι λοιπόν. Η καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ ήταν αυτή που έριξε τον Μητσοτάκη κι αυτή που αντιδρούσε κάθε φορά που στην αρχηγία του κόμματος ήταν ένας… μη καραμανλικός. Υπόγειος πόλεμος που κορυφώθηκε όταν αρχηγός και πρωθυπουργός έγινε ο Σαμαράς, κι αυτό δεν μπορούν να του το συγχωρήσουν άνθρωποι σαν τον Καμμένο, κοντόφθαλμοι και υποκριτές.
Τι μπορεί να πει ο υπουργός Άμυνας για προδοσίες; Είναι προδοσία να φεύγεις επειδή κάποιοι απεργάζονται εγκληματικές λύσεις για τα εθνικά θέματα; Ή μήπως προδοσία είναι να συμμαχείς με έναν άνθρωπο που καταστρέφει τη χώρα του; Και να βγαίνεις κι από πάνω να υπερασπίζεσαι την προδοτική όσο και εγκληματική συγκυβέρνηση με τον αρχηγό των ατάκτων της Αριστεράς;
Η αλήθεια είναι μία και ο ελληνικός λαός, ειδικά ο κόσμος της δεξιάς, την έχει μάθει και κρίνει τους πρωταγωνιστές. Ο Τσίπρας και η Αριστερά έπρεπε να γίνουν κυβέρνηση και για να επιτευχθεί αυτό συμμάχησαν οι Καραμανλικοί και ο Πάνος Καμμένος. Αυτή την ώρα την Ελλάδα την κυβερνά μια «τραβεστί» κυβέρνηση από πολιτικές δυνάμεις οι οποίες φαινομενικά δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους, αλλά τους συνδέει το γκουβέρνο. Σημαίνοντα στελέχη της καραμανλικής πτέρυγας έχουν γίνει υπηρέτες του ΣΥΡΙΖΑ και ο Καμμένος είναι η κορωνίδα της προδοσίας της δεξιάς παράταξης.
Και τώρα εμφανίζεται ο ίδιος ως εκπρόσωπος των καραμανλικών μόνο και μόνο για να διασωθεί στο Βατερλό που έρχεται. Σε λίγο καιρό θα είναι αποσυνάγωγος, η Αριστερά θα τον πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα, η ΝΔ δεν θα θέλει ούτε να τον βλέπει, οι καραμανλικοί θα κάνουν ότι δεν τον ξέρουν. Τι θα του μείνει; Η Χρυσή Αυγή ή μια ψεκασμένη δεξιά που θα προσπαθεί να σαμποτάρει την πορεία της χώρας προς την ανασυγκρότηση, μετά από τα καταστροφικά χρόνια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να γνωρίζει ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς. Κι όταν μετά από πολλά – πολλά χρόνια που θα καταγραφεί και η δική του συνεισφορά στην σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου. Όταν θα μιλάνε γι’ αυτόν άλλοι και θα πρέπει να φτιάξουν το προφίλ ενός «δεξιού» πολιτικού και τι πρόσφερε στον τόπο τότε οι αναφορές δεν θα είναι καθόλου κολακευτικές. Όσοι συμμάχησαν με τον εχθρό δεν είχαν ποτέ καλό τέλος και γράφτηκαν με μαύρα γράμματα στις δέλτους της ιστορίας.
Όσον αφορά τα ψέματα που είπε για την στάση του Σαμαρά στο Σκοπιανό του υπενθυμίζουμε τι είχε δηλώσει ο τότε γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Πέτρος Μολυβιάτης, μετά από τη λήξη της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών το 1992.
«Σχετικά με το θέμα των Σκοπίων, η πολιτική ηγεσία της χώρας, με εξαίρεση το ΚΚΕ, συμφώνησε ότι η Ελλάδα θα αναγνωρίσει ανεξάρτητο κράτος των Σκοπίων μόνον αν τηρηθούν και οι τρεις όροι που έθεσε η ΕΟΚ, στις 16 Δεκεμβρίου 1991, με την αυτονόητη διευκρίνιση ότι στο όνομα του κράτους αυτού δεν θα υπάρχει η λέξη «Μακεδονία».
Τα όσα ακολούθησαν είναι γνωστά, όπως είναι γνωστή και η εθνική στάση που κράτησε τότε ο Αντώνης Σαμαράς.
Αυτή είναι η αλήθεια και δεν παραγράφεται όση λάσπη κι αν ρίξει ο κ. Καμμένος.

Το δικό μας συμπέρασμα: Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Σαμαρά!
Πώς να εξηγήσει ότι έριξε τον Μητσοτάκη και μας παρέδωσε στο ΠΑΣΟΚ! Το βρόμικο, το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, του Άκη, του Γιάννου και της υπόλοιπης παρέας, που βύθισαν την Ελλάδα στο οικονομικό χάος και τα σκάνδαλα και που έβαλαν το θέμα των γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο σε ένα βράδυ!
Πώς να εξηγήσει ότι ο ίδιος έδωσε αγώνα για να πέσει ο Κώστας Καραμανλής το 2009.
Πώς να εξηγήσει ότι ο ίδιος έδωσε αγώνα για να μην εκλεγεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης Πρόεδρος της ΝΔ.

Σε λίγο θα μας πουν πως ο Σαμαράς έριξε τον Μητσοτάκη για να τον προστατεύσει και να προστατεύσει τη χώρα από τη λαίλαπα των Καραμανλικών! Έλεος!

Έχουν «ξεχάσει» ποιος είναι ο ηγέτης της Παράταξης; Όχι φυσικά! Γι αυτό γράφουν αυτές τις αθλιότητες!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com