9 Ιουν 2017

Φήμες για παραίτηση του Λάμπη Ταγματάρχη από την ΕΡΤ...


Φήμες για παραίτηση του Λάμπη Ταγματάρχη από την ΕΡΤΤις τελευταίες ώρες στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου επικρατεί έντονη φημολογία για παραίτηση του Λάμπη Ταγματάρχη. Αλλά...
και στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούν ανάλογες πληροφορίες, οι οποίες ταυτόχρονα υποστηρίζουν πως ο

Λάμπης Ταγματάρχης είναι αποδέκτης επαγγελματικής πρότασης από ιδιωτικό κανάλι.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ προαλείφεται ήδη μεγαλοδικηγόρος με παλαιότερη ενασχόληση με την πολιτική.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος Λάμπης Ταγματάρχης είχε δηλώσει πως θα παραμείνει στην ΕΡΤ για δυο χρόνια, τα οποία συμπληρώνονται σε τρεις ημέρες.

Ολο αυτό το χρονικό διάστημα δεν έλειψαν οι συγκρούσεις του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ με διευθυντές τμημάτων και παρουσιάστριες. Ολοι θυμούνται την άγρια κόντρα που ξέσπασε το φθινόπωρο μεταξύ του Λάμπη Ταγματάρχη και του τότε γενικού διευθυντή ενημέρωσης Σταύρου Καπάκου, με τον τελευταίο να στηλιτεύει και να επικρίνει έντονα συμπεριφορές του διευθύνοντος συμβούλου σχετικά με τις επιλογές προσώπων και το σχεδιασμών ενημερωτικών εκπομπών.

Πριν τρεις εβδομάδες μετά από απόφαση του Λάμπη Ταγματάρχη αντικαταστάθηκε ο Νίκος Τσιμπίδας από τη διεύθυνση ενημέρωσης της ΕΡΑ και από τη θέση προϊσταμένου στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Η συγκεκριμένη αντικατάσταση είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια κι αντιδράσεις, καθώς ο Νίκος Τσιμπίδας είχε αναλάβει αμέσως μετά την επάνοδο του σήματος στην ΕΡΤ, ενώ συμμετείχε ενεργά στο δίχρονο αγώνα ενάντια στο λουκέτο της ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013.

Και δεν είναι λίγες οι φορές που ο Λάμπης Ταγματάρχης έχει δεχθεί έντονη κριτική από κομματικά έντυπα όλων των πολιτικών χώρων για απολυτότητα, μονολιθικότητα και μονοδιάστατη αντιμετώπιση κάποιων θεμάτων.

Τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Λάμπης Ταγματάρχης θα αποδεχθεί σύντομα. Ωστόσο όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας...

newpost.gr