15 Ιουν 2017

Οταν ο Τζορτζ γνώρισε την Αμάλ -Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε ο πατέρας του Κλούνεϊ, για την πρώτη συνάντησή τους

Πολλοί πίστευαν ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν θα απαρνηθεί την εργένικη ζωή, όπως έκανε τελικά όταν παντρεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν. Ομως, ο πατέρας του κατάλαβε από την πρώτη συνάντηση των δύο ότι κάτι...
καλό έρχεται στη ζωή του γιου του.
Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Νικ Κλούνεϊ, αποκαλύπτοντας μία άγνωστη ιστορία για το βράδυ που γνωρίστηκαν ο ηθοποιός και η δικηγόρος, οι οποίοι πρόσφατα έγιναν γονείς αποκτώντας δίδυμα.
Οι γονείς του Κλούνεϊ γνώρισαν μαζί με τον γιο τους την Αμάλ, αφού οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε δείπνο με κοινούς φίλους, το 2013. «Η Νίνα κι εγώ ανοίξαμε την πόρτα όταν ήρθε η Αμάλ. Συστήθηκε και αρχίσαμε να μιλάμε. Ηταν πολύ γοητευτική, υπέροχη και τόσο επιτυχημένη, αλλά μέχρι να καθίσουμε στο τραπέζι είχε φανεί και η καλοσύνη της», εξομολογήθηκε ο Νικ Κλούνεϊ στο People.
«Προς το τέλος του δείπνου, γύρισα στη Νίνα και της είπα ''Πρόσεξε, αυτός ο νεαρός μπορεί να μπει σε μπελάδες!''. Πιστεύω ότι από την πρώτη τους συνάντηση σφραγίστηκε η μοίρα του», συνέχισε ο πατέρας του ηθοποιού.
«Ηταν απλά διαφορετικά από τις άλλες γυναίκες που είχε σχέση. Και τις παρακολουθώ όλες από τότε που ήταν 13 ετών. Αυτή η νεαρή γυναίκα σήμαινε κάτι για εκείνον σχεδόν αμέσως. Ηταν εκπληκτικό!», κατέληξε.