28 Ιουν 2017

Γερμανία: Δεκάδες αστυνομικοί έκαναν έρωτα και ουρούσαν δημοσίως λίγο πριν την σύνοδο των G20 (φωτό)

Περίπου 100 αστυνομικοί διοργάνωσαν πάρτι που ξέφυγε από τα όρια καθώς έκαναν έρωτα και ουρούσαν δημόσια με αποτέλεσμα να απαλλαχθούν απο τα καθήκοντα τους…
Τρεις μονάδες της αστυνομίας του Βερολίνου,
που είχαν μεταβεί στο Αμβούργο εν όψει της Συνόδου των G20, απαλλάχθηκαν των καθηκόντων τους, μετά από σωρεία κατηγοριών για άσεμνη συμπεριφορά που ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτυ.
Στα γερμανικά ΜΜΕ έχει ξεσπάσει σάλος, καθώς η συμπεριφορά των αστυνομικών των μονάδων αυτών, η κάθε μια από τις οποίες απαρτίζεται από περίπου 100 άτομα, ξέφυγε από τα όρια. Σύμφωνα με μαρτυρίες που δημοσιεύουν εφημερίδες και ιστοσελίδες, αστυνομικοί εθεάθησαν να κάνουν έρωτα δημοσίως, να ουρούν σε φράκτες, να πίνουν αλκοόλ κρατώντας τα όπλα τους, ενώ ένας από αυτούς χόρευε φορώντας μόνο μία ρόμπα, πάνω σε τραπέζι κραδαίνοντας το υπηρεσιακό του όπλο! 
Αποτέλεσμα του ξέφρενου πάρτι ήταν και πολλές ζημιές στην περιοχή, σύμφωνα με κατοίκους, που μίλησαν στην Bild και έδωσαν φωτογραφίες από το περιστατικό. Άδεια μπουκάλια φαίνονται στο έδαφος, σκουπίδια και στιβαγμένες καρέκλες στις φωτογραφίες της επόμενης ημέρας.  
Η γερμανική αστυνομία επιβεβαίωσε την άσχημη συμπεριφορά των αστυνομικών και το γεγονός πως ανακλήθηκαν στο Βερολίνο.
http://www.pronews.gr