26.6.17

Βουλή LIVE - Καμμένος σε ΝΔ για Μαρινάκη: Ο φίλος σας εμπλέκεται σε σοβαρά αδικήματα - Δεν μπορείτε να του παρέχετε ασυλία!

  Συνεχίζει ο Πάνος Καμμένος
Δεν θα επιτρέψουμε να κάνει τον Παναθηναϊκό θυγατρική του Ολυμπιακού.
  Καμμένος για Γιαννουσάκη
Γιατί με πήρε πολλές φορές τηλέφωνο; Γιατί αργούσε να πάει ο εισαγγελικός λειτουργός,
γιατί φοβόταν για την οικογένειά του...
Βοά η κοινωνία για τις σχέσεις Μαρινάκη - Μητσοτάκη. Ένα πράγμα δεν μπορείτε, όταν φίλοι σας ελέγχονται για σοβαρά αδικήματα, να μπαίνετε μπροστά και να τους παρέχετε ασυλία.

  Καμμένος για Γιαννουσάκη
Τα ναρκωτικά δεν είναι μόνο θέμα δικαστικό, αλλά και κοινωνικό. Όταν εξομολογείται στον δημοσιογράφο ότι κινδυνεύει η ζωή του, ζητά από την πολιτεία να τον προστατεύσει.
Είμαι υποχρεωμένος να ακολουθήσω τον νόμο. Το πρόσωπο που εμπλέκει ο ισοβίτης είναι πρόεδρος ενός μιας από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικής ομάδας

Ενημερώθηκα ότι ο πολιτικός έχει δικαίωμα να επικοινωνήσει με ισοβίτη και δικαίωμα να το πράξει όταν κινδυνεύει η ζωή του.
  Πάνος Καμμένος
Έχουμε ξεκάθαρη στήριξη ενός υπόπτου για 4 υποθέσεις. Η εκπομπή "Δίκη" ανέφερε με λεπτομέρειες την πιθανή εμπλοκή του κ. Μαρινάκη στο Noor1 και στα στημένα του ποδοσφαίρου.
  Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνεχίζει:
Στην υπόθεση εμπλέκονται Τούρκοι και έμποροι ναρκωτικών... Είναι μια υπόθεση που αφορά την εθνική ασφάλεια και την ιδιότητά του ως υπουργού Εθνικής Άμυνας.
  Στο βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος
Η αντιπολίτευση αντί να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, κάνει στην Ελλάδα. Έρχεται σήμερα εδώ η αξιωματική αντιπολίτευση και ταυτίζεται με έναν επιχειρηματία, που δεν είναι ένας απλός επιχειρηματίας. Εμπλέκεται στο Noor1, σε υπόθεση ξεπλύματος χρήματος, και παράλληλα υπάρχει εμπλοκή του με κακουργηματική δίωξη, όπου δύο φορές οι ααρμόδιοι εισαγγελείς έχουν δηλώσει αποχη