26 Ιουν 2017

Κοντονής για την υπόθεση Noor 1: Η ομοβροντία δημοσιευμάτων άρχισε “συμπτωματικά” λίγες μέρες μετά τον έλεγχο του ΣΔΟΕ σε γραφεία εφοπλιστή …”

Μου κάνει εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο οι βουλευτές που κάνουν τις ερωτήσεις έχουν σαλπίσει ισπανική υποχώρηση. Δηλαδή αν ήσασταν εσείς μπροστά σε έναν κρατούμενο που σας έλεγε ότι κινδυνεύει η ζωή του και θέλει να πει την αλήθεια, θα του λέγατε ..
“πες τα κάπου άλλου” γιατί δεν μιλάω με εμπόρους ναρκωτικών;
Επομένως ο υπουργός Άμυνας στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί εγκαλείται; Για παρατυπίες; Για υπερβάλοντα ζήλο;
Το επιχείρημά σας ότι ο Καμμένος επικοινώνησε με τον κατηγορούμενο, δεν του ανέφερε τίποτα σχετικά με επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είχατε ακούσει για πελιστηριασμό του ΔΟΛ; Αυτό που δεν ήξερε ο Καμμένος στις 17 Ιανουαρίου προσπαθείτε να το προσάψετε όταν έγινε ο πλειστηριασμός του ΔΟΛ.
Ο Πάνος Καμμένος με ενημέρωσε και εγώ ενημέρωσα τις εισαγγελικές αρχές. Αν έχουμε παραβίαση κανονισμού των φυλακών, ήδη έχω διατάξει έρευνα.
Όσο για τις καταγγελίες του κρατουμένου και τα έγγραφα που έχει δώσει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ήδη διεξάγεται έρευνα. Πού βλέπετε λοιπόν οποιαδήποτε παρατυπία; Όταν όλα όσα σας αναφέρα εξετάζονται από τη Δικαιοσύνη;
Τα στοιχεία που δίνει ο Γιαννουσάκης θα διερευνυθούν δικαστικά, όπως και όσα λέει για αυτούς που τον πιέζουν.
Όλα βρίσκονται στα χέρια δικαστικών λειτουργών. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην λάμψει η αλήθεια.
Η παρούσα κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την έρευνα όπως ακριβώς τη διεξάγει η Δικαιοσύνη και τότε θα δούμε ποιοι γίνονται βαποράκια -όχι ναρκωτικών αλλά επιχειρηματικών συμφερόντων του κοινοβουλίου.
Τα παραπάνω ανεφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρου Παπαθεοδώρου με αντικείμενο αντιθεσμικές παρεμβάσεις στη δικαστική διερεύνηση για το “Noor 1”, καθώς και σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού, για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης.
Πηγή: newsit.gr