17 Ιουν 2017

Βρήκαμε από πού ψωνίζει γραβάτες ο Πάνος Καμμένος (pic)

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο Twitter στην οποία απεικονιζόταν μια γραβάτα με φαλλούς.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εθνικής Άμυνας δημοσίευσε την φωτογραφία με την…
πρόστυχη γραβάτα αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης του Eurogroup όπου για ακόμα μία φορά η κυβέρνηση δεν κατάφερε να πάρει διαβεβαιώσεις για το χρέος.
Εννοούσε άραγε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν φόρεσε τη γραβάτα, επειδή απέτυχε να πάρει τις ρυθμίσεις για το χρέος, και τώρα έχει να υποστεί… συνέπειες; Ή άλλα κατάλαβε από την απόφαση του Eurogroup και νόμισε ότι ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος να φορέσει αυτή τη γραβάτα και να «την πει» στους αντιπάλους του;
Τίποτε από τα δύο, καθώς ο κ. Καμμένος ρίχνει το φταίξιμο για την δημοσίευση της φωτογραφίας στον γιο του «που πήρε το iPad».
Ακόμα κι έτσι να έγινε, όμως, πού βρήκε ο μικρός τη φωτογραφία; Μήπως γιατί ο Πάνος Καμμένος έχει ψάξει αντίστοιχες γραβάτες και έχει επισκεφθεί ανάλογα ηλεκτρονικά καταστήματα;
Εμείς βρήκαμε λοιπόν ένα τέτοιο κατάστημα και υποθέτουμε και τη γραβάτα που θα κάνει δώρο στον κ. Τσίπρα ο κ. Καμμένος…
Και για τους δύσπιστους δοκιμάστε να ψωνίσετε ηλεκτρονικά από ΕΔΩ όπου μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία όχι μόνο από γραβάτες αλλά και άλλα είδη που σίγουρα θα αρέσουν στον κ. Καμμένο. Αρκεί να πατήσει το σωστό κουμπί ο γιος του.
http://www.reader.gr