30 Ιουν 2017

Φθιώτιδα: Έβαλαν φωτιά στο σπίτι δολοφόνου που αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου [pics]Άγριες καταστάσεις στη Φθιώτιδα με την αστυνομία να φοβάται βεντέτα. Ο δολοφόνος που είχε σκοτώσει δύο ανθρώπους και είχε τραυματίσει άλλους τρεις, αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας...
Έβαλαν φωτιά στο σπίτι δυο φορές μέσα σε ένα 24ωρο και το κατέστρεψαν ολοσχερώς. Ο λόγος για τον "Μητσάρα τον ψαρά", όπως τον φώναζαν στην ανατολική Φθιώτιδα, ο οποίος τον Αύγουστο του 2010 συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο σκορπώντας το θάνατο στον παραλιακό οικισμό "Καυκί", που βρίσκεται ανάμεσα στις Ράχες και το Αχλάδι. Μια ήσυχη Αυγουστιάτικη βραδιά του 2010 σε κατάσταση αμόκ ο 68χρονος τότε ψαράς άρπαξε την καραμπίνα και σκόρπισε το θάνατο. Τραγικός απολογισμός: 2 νεκροί και 3 σοβαρά τραυματίες. Είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια και αποφυλακίστηκε, με την απόφαση να προκαλεί οργή στους συγγενείς των θυμάτων του.Ο 75χρονος σήμερα "μακελάρης της Φθιώτιδας" παρά το ότι είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια, κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου, αποφυλακίστηκε τον Απρίλιο του 2016 με περιοριστικούς όρους για λόγους υγείας, ενώ η γυναίκα του παραμένει στη φυλακή. Στο σπίτι στον οικισμό "Καυκί" όπου έγινε το φονικό δεν μένει κανένας όλα αυτά τα χρόνια.

Ο αποφυλακισθείς δολοφόνος δεν επιτρέπεται να πλησιάσει, αφου το σπίτι του είναι ακριβώς δίπλα με αυτό των θυμάτων, που ήταν και συγγενείς. Ο 75χρονος διαμένει στο χωριό Λευκάδα της δυτικής Φθιώτιδας, απ΄ όπου κατάγεται. Στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο εγκαταλειμμένο σπίτι εκδηλώθηκε φωτιά. Πυροσβέστες από το κλιμάκιο της Στυλίδας έσπευσαν στον οικισμό και την έσβησαν, πριν αυτή προλάβει να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο σπίτι.Σε λιγότερο από 24 ώρες, λίγο πριν τις 20:00 χθες βράδυ, το σπίτι τυλίχθηκε και πάλι στις φλόγες και πυκνοί καπνοί "έπνιξαν" την ευρύτερη περιοχή. Οι πυροσβέστες από το Π.Κ. της Στυλίδας έτρεξαν και πάλι, ωστόσο αυτή τη φορά το σπίτι στο εσωτερικό του κάηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Πηγή: lamiareport.gr