28 Ιουλ 2017

Φρίκη! 15χρονη έπεσε θύμα βιασμού, ζήτησε βοήθεια από περαστικό και τη βίασε κι εκείνος

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Βρετανίας από την είδηση ότι ένα 15χρονο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο και όταν ζήτησε βοήθεια από περαστικό κακοποιήθηκε ξανά...

Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι δέχθηκε την πρώτη επίθεση σε ένα απομονωμένο τμήμα του σιδηροδρομικού σταθμού Witton στο Μπέρμιγχαμ, κοντά στο γήπεδο της Aston Villa το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.
Όπως αναφέρει ο Independent, η 15χρονη προχωρούσε στο σταθμό μαζί με ένα φίλο της. Ξαφνικά ένας άνδρας την πλησίασε και την άρπαξε. Την απομάκρυνε από το φίλο της και σύμφωνα με την ίδια τη βίασε.
Μάλιστα λίγο μετά την επίθεση, βγήκε από τον σταθμό, σταμάτησε ένα διερχόμενο όχημα, ζητώντας βοήθεια. Ο οδηγός σταμάτησε, το κορίτσι μπήκε στο αυτοκίνητο, αλλά τότε την βίασε για δεύτερη φορά κι εκείνος.
Η βρετανική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δύο δράστες και έχει απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να την ενημερώσει.
Σύμφωνα με τις περιγραφές της κοπέλας ο πρώτος δράστης είναι Ασιάτης, γύρω στα 20 με ανοιχτόχρωμα δέρμα, έχει ύψος 1,82 μ. και είναι αδύνατος. Ο δεύτερος είναι επίσης Ασιάτης, γύρω στα 20, 1,60 ύψος και εύσωμος. 
star.gr