14 Ιουλ 2017

Για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι!

Τρίτη - Πέμπτη μακαρόνια και ο σεφ σερβίρει χρόνια. Ακόμα μια δικαστική πλάνη σε βάρος της πασοκάρας! 
Η διεθνής των συνωμοτών ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά τα δηλητηριώδη βέλη του μαύρου δεξιού, αντισοσιαλιστικού
μετώπου σημάδεψαν ψηλά. Χτύπησαν την κοινωνική δικαιοσύνη στη βιτρίνα της, στα κατάλευκα δόντια του Γιάννου Παπαντωνίου. 
Ο Γιάννος μας (φαντάσου οικειότητα που είχαν οι Ελληνες, που συνήθιζαν να αναφέρονται σ' Εκείνον με το μικρό του) με το αριστοκρατικό στιλ του παιδιού του λαού, που ψηφιζόταν από τα αλώνια για να εκπροσωπήσει την ταξική πάλη στα σαλόνια της πλουτοκρατίας, καταδικάστηκε! Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό.
Βρέθηκαν λειτουργοί της Θέμιδος, οι οποίοι αξιολόγησαν την ποινική υπόθεση ενός αδάμαντα του εκσυγχρονισμού, ενός μπριλαντιού της κυβέρνησης Σημίτη, ενός ρουμπινιού της πολιτικής σκηνής, και τον βρήκαν ένοχο! Ο ανελέητος πόλεμος εναντίον της καταλληλότερης κυβέρνησης που πέρασε ποτέ από τον τόπο συνεχίζεται απτόητος. Ο λαϊκός αγωνιστής καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε ποινή φυλάκισης 4 ετών (μην πανικοβάλλεστε, είναι εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως και χρηματική ποινή ύψους 10.000 ευρώ) για ανακριβή δήλωση «Πόθεν έσχες» για το οικονομικό έτος 2010 σχετικά με τον λογαριασμό που περιλήφθηκε στη «λίστα Λαγκάρντ». Η στήλη δηλώνει την αμέριστη αλληλεγγύη της και ανακοινώνει τη διοργάνωση πάρτι και συναυλίας υποστήριξης του πασιδήλως αθώου Γιάννου Παπαντωνίου, η οποία θα λάβει χώρα στα τέλη Αυγούστου στο Πριγκιπάτο του Μονακό.
Εκεί, μεταξύ άλλων, θα γίνει και λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική στήριξη του Γιάννου. Θα κληρωθούν μια έπαυλη στη Λουκέρνη 4.000 τετραγωνικών μέτρων και μια τρικάταρτη θαλαμηγός. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο διαπιστευμένοι κεντροαριστεροί και αμετανόητοι πασοκτζήδες. Βεντσερέμος, ζήτω ο Ρέμος!
www.dimokratianews.gr/