30 Ιουλ 2017

Ανδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του σε κρουαζιέρα – Η απίστευτη δικαιολογία που έδωσε στους αστυνομικούς (εικόνες)

Η δολοφονία συζύγου δεν αποτελεί «σπάνια είδηση». Για πολλούς λόγους, η κατάσταση σε ένα ζευγάρι μπορεί να εκτραχυνθεί και να συμβεί το κακό. Όμως, η υπόθεση ενός άνδρα από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
Ο συγκεκριμένος σκότωσε τη σύζυγό του καθώς βρίσκονταν σε κρουαζιέρα στην Αλάσκα, λέγοντας στους αστυνομικούς κατά την ομολογία του, πως το έκανε διότι δεν… σταματούσε να γελάει!
Το έγκλημα συνέβη την Τρίτη, ενώ το κρουαζιερόπλοιο Πριγκίπισσα Εμεράλντα βρισκόταν εν πλω. Οι υπεύθυνοι του πλοίου έλαβαν αναφορές για φωνές και τσακωμό σε καμπίνα. Όταν έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν το άψυχο κορμί της 39χρονης Κρίστι Μαντζανάρες να κοίτεται στο πάτωμα. Το σκηνικό θύμιζε θρίλερ, καθώς υπήρχαν παντού αίματα και σημάδια από πάλη.
Πίσω από την άτυχη γυναίκα βρισκόταν «παγωμένος» ο επίσης 39χρονος σύζυγός της, Κένεθ Ρέι Μαντζανάρες, τα χέρια και τα ρούχα του οποίου ήταν βουτηγμένα στο αίμα.
Ένας μάρτυρας που μπήκε στην καμπίνα του ζευγαριού πριν την ασφάλεια του πλοίου, είπε ότι είδε τον Μαντζανάρες να σέρνει το πτώμα στο μπαλκόνι.

Ο μάρτυρας έπιασε το θύμα από τους αστραγάλους και το έσυρε ξανά μέσα. Όπως ανάφερε αργότερα, ο δράστης του είπε πως αιτία του φονικού, ήταν τα γέλια της συζύγου του. Η άτυχη γυναίκα άρχισε να γελάει εις βάρος του συζύγου της και δεν σταμάτησε παρά τις προειδοποιήσεις. Κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν εντελώς και η γυναίκα δεν είχε τρόπο διαφυγής. Η σελίδα της στο facebook έχει γεμίσει από σπαρακτικά μηνύματα για την ίδια, που στις περισσότερες φωτογραφίες πόζαρε χαμογελαστή…
Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το FBI καθώς ο φόνος έγινε σε χωρικά ύδατα των ΗΠΑ. Στο κρουαζιερόπλοιο βρίσκονταν και άλλα μέλη της οικογένειας, αλλά δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για την ταυτότητά τους.