7 Ιουλ 2017

Η ΕΛΕΝΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ... ΜΕΝΕΓΑΚΗ!


Αναμφισβήτητα η Ελένη Μενεγάκη είναι το πιο γνωστό, το πιο αναγνωρίσιμο, το πιο διάσημο και το πιο όμορφο πρόσωπο της Ελληνικής τηλεόρασης. Είναι σαν κουφέτο. Της το λέω συνέχεια όποτε βρεθούμε τυχαία ή καλεσμένος στην εκπομπή της. Πέρα όμως από την βιτρίνα, η Ελένη έχει ρίξει πολύ και σκληρή δουλειά για να γίνει Μενεγάκη.

Το κορίτσι αυτό είναι εργατικό, είναι έξυπνο, έχει άποψη και την στηρίζει, ξέρει τι θέλει, ξέρει πως να το αποκτήσει και πως να το κρατήσει. Έχει γνώμη και πιστεύει σε πράγματα που κατά καιρούς δεν διστάζει να τα πει. Όλα αυτά την έχουν κάνει να είναι αγαπητή, να είναι αστεία, να είναι η Ελενίτσα – φίλη κάθε τηλεθεάτριας.
Οι άλλες έχουν κάνει την ζωή και την καριέρα τους φύλλο και φτερό. Η Ελένη παρ' όλο που είναι χρόνια στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, δεν αφήνει να της σκαλίζουν το παρελθόν. Ιδρώνεις να βρεις φωτογραφίες ή πληροφορίες από τα παλιά. Η Ελένη είναι μια γυναίκα του σήμερα και του αύριο. Αισθάνομαι ότι έχει καθίσει και έχει χαράξει ακριβώς το πλάνο της ζωής και της καριέρας της. Νο 1 “βοηθός” στην ζωή της, η μητέρα της. Νο 1 “βοηθός” στην δουλειά της, η Ελένη Γελαλή.
Γεννήθηκε στις…