15.7.17

«Ούτε η Βασιλειάδου στην ‘Καφετζού’ δεν ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές»

«Το πότε ακριβώς θα γίνουν οι εκλογές ούτε η Γεωργία Βασιλειάδου στην ταινία «H καφετζού» θα μπορούσε να απαντήσει», σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, δίνοντας τη δική του οπτική για το πότε θα ..
πραγματοποιηθεί η επόμενη εκλογική διαδικασία.
«Πιστεύω ότι το 2018 θα είναι σίγουρα έτος εθνικών εκλογών. Το πότε ακριβώς, ούτε η Γεωργία Βασιλειάδου στην αξέχαστη ταινία “H καφετζού” θα μπορούσε να απαντήσει» λέει στην «Εφ.Συν.» ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ.
Στη συνέντευξή του ο κ Κακλαμάνης σημειώνει ότι «ο κ. Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά ότι όποτε τις προκαλέσει ή αναγκαστεί να τις προκηρύξει θα τις χάσει. Θα υποστεί ήττα… Για αυτό και θα προσπαθήσει να τις πάει πίσω, κάτι όμως, που εφόσον συμβεί, κάνει τον στρατηγικό στόχο της ΝΔ για αυτοδυναμία όλο και πιο εφικτό».
Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρει ότι χάρηκε όταν άκουσε τον κ Μητσοτάκη «να δεσμεύεται ότι η εξεταστική για τη “Βαρουφακειάδα” θα γίνει οπωσδήποτε», ενώ συμπλήρωσε ότι «ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια, τι δηλαδή συνέβη το πρώτο εξάμηνο του 2015».
http://www.altsantiri.gr