20 Ιουλ 2017

Ένταλμα σύλληψης για ιδιοκτήτη στοιχηματικής εταιρείας στην Πτολεμαΐδα – λειτουργούσε με τις άδειες – φιάσκο Βενιζέλου!!

IMG_7052ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ENERGA, ΤΟΝ ΣΑΦΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΑΝΕ ΔΙΣ!

Ο πολυχώρος στην Πτολεμαΐδα είχε ειδικευτεί στον παράνομο στοιχηματισμό με κέλυφος τη στοιχηματική εταιρεία που έχει προσωρινή άδεια λειτουργίας
Στη σύλληψη ιδιοκτήτη στοιχηματικής εταιρείας στην Πτολεμαΐδα προχώρησαν οι αρχές της περιοχής, λόγω παράνομου στοιχηματισμού υπό το κέλυφος της εν λόγω εταιρέιας η οποία είχε προσωρινή άδεια λειτουργίας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το sdna.gr, περισσότεροι από 1000 παίκτες του στοιχήματος πόνταραν τα χρήματα τους χωρίς να καταγράφονται με αποτέλεσμα να γίνουν αντιληπτοί και ο ιδιοκτήτης του πολύχωρου να συληφθεί.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας κατάσχεσαν το εν λόγω βιβλίο πελατολογίου με τον τζίρο του πολυχώρου να ανέρχεται περίπου στα δύο εκατ. ευρώ.
Παράλληλα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον ιδιοκτήτη της στοιχηματικής εταιρείας που εμπλέκεται στην υπόθεση του πολυχώρου στην Πτολεμαΐδα αφού ο πολυχώρος είχε ειδικευτεί στον παράνομο στοιχηματισμό με κέλυφος τη στοιχηματική εταιρεία που έχει προσωρινή άδεια λειτουργίας.

http://www.bankingnews.gr