11 Ιουλ 2017

ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΡΥΨΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΑΚΗ

Στην πιάτσα υπολογίζουν σε 250 με 300 εκ. ευρώ την μπάζα του Άκη Τσοχατζόπουλου από τις μίζες στα εξοπλιστικά. Ο ίδιος ο πρώην υπουργός άμυνας του ΠΑΣΟΚ και κριθείς ένοχος από τη δικαιοσύνη συνεχίζει να λέει τα κουφά του. Ότι δεν έβαλε το δάκτυλο στο μέλι. Σίγουρα δεν τα άρπαζε με δάκτυλο, αλλά με φούχτα, με χεριά, όχι μια και δύο φορές.

Το άλλο που λέει ο αρχιμιζαδόρος, ότι κατέληξε στη μπουζού διότι αγόρασε όπλα από του Ρώσους, έχει βάση. Πράγματι, έβαλαν το χέρι τους οι Αμερικάνοι για να ξεμπροστιαστεί ο Νο2 του ΠΑΣΟΚ που σήμερα δηλώνει συριζαίος.
Όχι πως είναι καθαρός ο σύντροφος Άκης. Αγόρασε από τους Ρώσους, τα πήρε από τους Ρώσους. Που σημαίνει ότι αν τα έπαιρνε από δυτικά συμφέροντα, το πιθανότερο να μη γνώριζε καμία δικαστική περιπέτεια, κανένα ρεζιλίκι. Και σήμερα να πρωτοστατούσε για την… ενότητα της κεντροαριστεράς.
Που να βρίσκεται το χρυσάφι από τις αρπακτές του Τσοχατζόπουλου; Αυτός ξέρει, αν και δεν είναι βέβαιο ότι έχει απόλυτο έλεγχο, απόλυτη γνώση των πραγματικών ποσών που έτσι ή αλλοιώς αποτελούν “ιδιοκτησία” του. Προκύπτει ένα ακαδημαϊκό ερώτημα, με την ευκαιρία. Που μπορεί κάποιος να κρύβει αδήλωτα και μαύρα 250-300 εκ. ευρώ;
αποδυτηριακιας