25 Ιουλ 2017

ΖΗΛΕΨΕ απο τον ΚΑΜΜΕΝΟ και τον ΠΑΠΠΑ και θελει και αυτος να γινει ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ!!!Χαμένος στη Βουλή και στο Διάστημα ο Τσιάρας!

Ηθελε να γίνει αστροναύτης!
Το υπουργικό χαρτοφυλάκιο του Νίκου Παππά φαίνεται ότι «ζήλεψε» ο Κώστας Τσιάρας (φωτό) και φιλοδοξεί να γίνει... υπουργός Διαστήματος!

Σε μια περίοδο με κρίσιμες κοινοβουλευτικές και πολιτικές μάχες για τη Νέα Δημοκρατία, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να δώσει μια lifestyle συνέντευξη σε σαββατιάτικο έντυπο και να ενημερώσει το κοινό ότι «όταν με ρωτούσαν οι γονείς μου τι ήθελα να γίνω, έλεγα “αστροναύτης”, όπως τα περισσότερα παιδιά εκείνη την περίοδο». (Τελικά έγινε γιατρός.) 


Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τον υπουργό που θα αναλάβει τη νέα ελληνική διαστημική υπηρεσία στη θέση του κ. Παππά, όταν η Νέα Δημοκρατία ανέλθει στην εξουσία!

Διακοπές
Στη συνέχεια, στην ίδια συνέντευξη, ο βουλευτής Καρδίτσας ενημερώνει και για άλλα μείζονα θέματα, όπως το αν του αρέσει να τραγουδά, γιατί δεν μαγειρεύει, πού κάνει διακοπές τα καλοκαίρια και ποιος είναι ο αγαπημένος του ήρωας στα κόμικς.
Ασχολούμενος μάλλον με τον «πόλεμο των άστρων», πιθανώς να μην έχουν φτάσει στα αυτιά του η γκρίνια τόσο εντός της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας όσο και στα ηγετικά κλιμάκια του κόμματος για την έλλειψη συντονισμού που παρατηρείται κατά καιρούς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, σε καίριες στιγμές στην Ολομέλεια, και όχι μόνο...
http://www.dimokratianews.gr