11 Ιουλ 2017

Καλα δεν ντρεπονται...ουτε τσιπα δεν εχουν οι ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ?Εβαλαν τον πρωην προεδρο του ΣΤΕ να μιλαει για δικτατορια...ποιον δηλαδη...τον κολλητο της ΝΤΟΡΑΣ....

ΗΤΑΝ υποψηφιος στο κομμα  της ΝΤΟΡΑΣ...μπορει και κουμπαρος της η ΟΧΙ? Ξεπέρασε την “κόκκινη” γραμμή της διάκρισης των εξουσιών ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ Γιώργος Παναγιωτόπουλος,
λειτουργώντας σαν γραφείο τύπου κύκλων της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνδικαλιστικών οργάνων.
“Άνθρωπος” του Μητσοτάκη, αφού το 2012 ήταν στην τελευταία, τιμητική, θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας Μπακογιάννη, ο πρώην δικαστικός, που υπήρξε πρόεδρος του ΣτΕ από το 2005 ως το 2009, μας ενημέρωσε ότι ζούμε σε “καθεστώς στυγνής δικτατορίας” θεωρώντας ως παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη τα σχόλια κυβερνητικών στελεχών σε “αμφιλεγόμενες” αποφάσεις τον τελευταίο καιρό.
Εντούτοις, δεν θυμόμαστε να έχει “ιδρώσει το αυτί του” από τα δεκάδες ρεπορτάζ την προηγούμενη περίοδο που έκαναν λόγο για νυχτερινά υπερατλαντικά τηλεφωνήματα πρώην πρωθυπουργού σε υπουργούς Δικαιοσύνης και Εισαγγελείς με τα οποία υπαγόρευε αποφάσεις παραμονές της εκδίκασης υποθέσεων.
Στην ανακοίνωσή του ο Γ.Παναγιωτόπουλος, καλεί τους δικαστές να γυρίσουν την πλάτη στους υβριστές της Δικαιοσύνης και να συνεχίσουν το έργο τους, ενώ σημειώνει ότι «αποτελεί διεθνή πρωτοτυπίαν το γεγονός ότι κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα κατά της ελληνικής Δικαιοσύνης εκτοξεύοντο ασχημίες και ύβρεις, η δε υπηρεσιακή ηγεσία των ελληνικών δικαστηρίων παραμένει τελείως σιωπηλή».
Ακόμη, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρει, ότι κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα τα κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να ανακαλύψουν «μονοπάτια» προκειμένου να παραβιάσουν απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου και προσθέτει: