15 Ιουλ 2017

Ο ΚΟΥΛΗΣ η ΝΤΟΡΑ και ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ εβαλαν τον ΚΟΥΡΤΑΚΗ να γραψει αρθρο εναντιον του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ....Ρε Γιαννακο κανονισε να βρεις κανενα καλο ντελιβιρι θα σου χρειαστει..

Χαμός γίνεται στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας εξαιτίας της σφοδρής επίθεσης που εξαπολύει η πλευρά Μητσοτάκη στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή με όχημα την εφημερίδα "Παραπολιτικά", συμφερόντων του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.
Σήμερα ο εκδότης της εφημερίδας και δεξί χέρι του Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννης Κουρτάκης, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Κώστα Καραμανλή με άρθρο που φέρει τον τίτλο: "Σε πλήρη ανάπτυξη ο 'Τσιπροκαραμανλισμός". Στο άρθρο του ο στενός φίλος και συνεργάτης του εφοπλιστή... διαπιστώνει τις " υπόγειες διαδρομές που έχει εντοπίσει η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας" και εμπλέκει τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, ως πρωταγωνιστή, σε "βρώμικα παιχνίδια που έχουν ως στόχο να ανακόψουν την πορεία του Μητσοτάκη προς την εξουσία". 
Στο άρθρο του, ο Γιάννης Κουρτάκης γράφει πως "Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας την αμέριστη υποστήριξη του υπουργού - συνομιλητή του ισοβίτη, Πάνου Καμμένου, άρχισε να διαφαίνεται στον πολιτικό ορίζοντα ένα περίεργο "φλερτ" ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την επονομαζόμενη "καραμανλική "πτέρυγα της ΝΔ".
Στη συνέχεια προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει αραδιάζοντας ένα - ένα τα επιχειρήματα της διαπλοκής και εξαπολύοντας επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Ποιο είναι, όμως, το σημείο που όπως μαθαίνουμε έκανε έξαλλο τον Κώστα Καραμανλή; Η αναφορά του Γιάννη Κουρτάκη στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, με βάση τα οποία η χώρα οδηγήθηκε μέσα από... στημένη κούρσα στα μνημόνια. Ο Κώστας Καραμανλής είναι έξαλλος και με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, θεωρώντας εξαιρετικά επικίνδυνα τα παιχνίδια που παίζει. Ας μην ξεχνάμε πως ο Κώστας Καραμανλής, όταν ήταν πρωθυπουργός, είχε αναφερθεί στους "νταβατζήδες". Το "νταβατζηλίκι" πάντως εξακολουθεί και υπάρχει, όπως φαίνεται, αλλά αυτή η κυβέρνηση, η κυβέρνηση Τσίπρα είναι αποφασισμένη να τελειώνει μία κι έξω με τους "νταβατζήδες". 
Γράφει ο στενός συνεργάτης του Μαρινάκη λοιπόν: " Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θέλοντας να υπονομεύσουν εκ των έσω τη ΝΔ, προσπαθούν να ενισχύσουν τη συμμαχία που έχουν με τους Καραμανλήδες. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η προσπάθεια να ξανανοίξει ο φάκελος της ΕΛΣΤΑΤ και να καθίσει με το ζόρι στο εδώλιο ο πρώην γραμματέας της Υπηρεσίας Ανδρέας Γεωργίου."
Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει το... πόνημα του Κουρτάκη που έχει μέσα από όλα, από Καμμένο, από εφημερίδα "Δημοκρατία", από ΣΥΡΙΖΑ και από άλλα είναι το εξής: Τσίπρας και Καραμανλής συγκροτούν "Μια ετερόκλητη πολιτική συμμαχία, που στόχο έχει να ανακόψει την πορεία του Μητσοτάκη προς την αυτοδυναμία...".
Η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας είναι εμφανώς στριμωγμένη. Παρά τις εντελώς αναξιόπιστες δημοσκοπήσεις της διαπλοκής, γνωρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες τους πως τα ποσοστά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κινούνται σε επίπεδα χαμηλότερα εκείνων που είχε λάβει η ΝΔ στις τελευταίες εκλογές με πρόεδρο τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Ταυτόχρονα το κόμμα του Μητσοτάκη προκαλεί ολόκληρη την ελληνική κοινωνία λόγω της ταύτισής του με τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τη διαπλοκή. Πλέον η ΝΔ θυμίζει περισσότερο παραμάγαζο του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλων επιχειρηματιών και εφοπλιστών, παρά κόμμα. Η ΝΔ εκτελεί συμβόλαια, κάνει δουλίτσες, αλλά δεν έχει να προσφέρει τίποτα στον τόπο. 
Οι συνθήκες, κάθε άλλο παρά ευνοϊκές είναι για τον Μητσοτάκη και την παρέα του και αυτό τους δημιουργεί νευρικότητα, η οποία εκδηλώνεται με την μορφή επιθέσεων στο ευρύτερο κομμάτι της ίδιας της βάσης της ΝΔ, στους καραμανλικούς και στον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή. Πλέον οι μάσκες πέφτουν: Οι επιθέσεις στον Κώστα Καραμανλή εξαπολύονται με όχημα τα ΜΜΕ που ελέγχει ο εφοπλιστής, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο νέος εχθρός που έχουν ανακαλύψει ο Μητσοτάκης και ο θίασός του είναι η "συνεργασία Τσίπρα - Καραμανλή". Είναι προφανές πως η ηγετική ομάδα της ΝΔ βρίσκεται σε πανικό. Τα καλύτερα, όμως, έρχονται..
περιοδιστα