28 Ιουλ 2017

Σ@ξ στον αέρα (κυριολεκτικά)! Καθηγήτρια "στρίμωξε" μαθητή της στο αεροπλάνο, γυρνώντας από σχολική εκδρομήΟ μαθητής υποστήριξε ότι και οι δυο ήταν μεθυσμένοι

Μια 28χρονη καθηγήτρια Φυσικής, η Eleanor Wilson, ήρθε πιο κοντά (για να το πούμε ευγενικά) με έναν μαθητή της, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής ..

στον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων στο ευρωπαϊκό κέντρο πυρηνικών ερευνών CERN στη Γενεύη.


Ο μαθητής υποστήριξε ότι είχε πιει, κατά τη διάρκεια της πτήσης, περίπου 5 μπουκαλάκια κρασί κι ότι και η 28χρονη ήταν επίσης μεθυσμένη. Ομολόγησε ανοιχτά ότι οι δυο τους πήγαν στην τουαλέτα του αεροπλάνου κι έκαναν έρωτα χωρίς προφυλάξεις.


Η 28χρονη συνέχισε να έχει σχέση με τον μαθητή και τον συναντούσε για ποτό. Μετά από 7 περίπου μήνες, ένας άλλος μαθητής την απείλησε ότι θα αποκάλυπτε τα πάντα για την παράνομη σχέση τους, αν δεν έκανε σεξ μαζί του. Τα απειλητικά e-mails που της έστελνε δόθηκαν στη δημοσιότητα κι έτσι η καθηγήτρια απολύθηκε τον Μάιο του 2016.


Ο αδερφός της Wilson προσπάθησε να την υπερασπιστεί, λέγοντας ότι «εργάστηκε σκληρά για να γίνει δασκάλα και αρνήθηκε να κάνει έρωτα μαζί του. Είπε ότι δεν έπινε καθόλου αλκοόλ στην πτήση της επιστροφής. Ο μαθητής είχε αναφέρει για παρόμοια παράβαση άλλη καθηγήτρια και είχε προβλήματα με τις αρχές. Η Eleanor προχώρησε τη ζωή της. Έχει σύντροφο και αυτή τη στιγμή είναι στο Dartmoor και εκπαιδεύεται στο Royal Navy Reservists».


Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και σήμερα, Πέμπτη, την ανέκρινε, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί, όμως, κάτι περαιτέρω.


Το όνομα και η ηλικία του μαθητή, όπως και το όνομα του σχολείου, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί για ευνόητους λόγους.