17 Ιουλ 2017

Μυστηριώδεις θάνατοι ανώτατων αξιωματούχων που κατήγγειλαν τα σκάνδαλα του Ιδρύματος Κλίντον


Ο Klaus Eberwein, πρώην ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος της κυβέρνησης της Αϊτής βρέθηκε νεκρός από μια σφαίρα στο κεφάλι,
σύμφωνα με την επίσημη ιατροδικαστική εξέταση. Αυτή την εβδομάδα ειχε κληθεί να καταθέσει στοιχεία με σημαντικές αποκαλύψεις για τις παράνομες πρακτικές του Ιδρύματος Κλίντον στην Καραϊβική.
Η περίπτωση του είναι συνέχεια μιας σειράς μυστηριωδών θανάτων αξιωματούχων που σχετίζονται με τις δραστηριότητες του αμφιλεγόμενου ιδρύματος. Το καλοκαίρι του 2016… βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του σπιτιού του ο Shawn Lucas, πρώην στέλεχος των Δημοκρατικών, το όνομα του οποίου ειχε εμπλακεί σε έρευνα εναντίον του κόμματος.
Τον Ιούλιο του ίδιου έτους, βρέθηκε δολοφονημένος στην Ουάσινγκτον ο 27χρονος Seth Conrad Rich, πρώην στέλεχος των Δημοκρατικών. Η αιτία θανάτου του ηταν η ληστεία, αν και οι δολοφόνοι του άφησαν ανέγγιχτα το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο!
Ο Rich ηταν καθοδόν προς τα γραφεία του FBI για να καταθέσει στοιχεία για υπόθεση που αφορούσε τις δραστηριότητες του Ιδρύματος Κλίντον.
Στις 22 Ιουνίου του 2016, ο πρώην αξιωματούχος του ΟΗΕ John Ashe «τυχαία» συνθλίβει το λαιμό του και πεθαίνει μια εβδομάδα πριν προγραμματιστεί να καταθέσει κατά των Κλίντον και του Δημοκρατικού Κόμματος.
Ο Eberwein λίγο πριν το θάνατο του ειχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του. Επρόκειτο να καταθέσει στις δικαστικές αρχές στοιχεία για την εμπλοκή του Ιδρύματος Κλίντον σε παράνομες και ακατάλληλες κατασκευές αρκετών σχολείων μετά από τον καταστροφικό σεισμό της 12ης Ιανουαρίου 2010 στην Αϊτή. Σύμφωνα με τον ίδιο, «Το Ίδρυμα Κλίντον, είναι εγκληματίες, είναι κλέφτες, είναι ψεύτες, είναι ντροπή».

Με πληροφορίες από Zerohedge.com και thegatewaypundit.com

infiltr8or