16 Ιουλ 2017

Η εφοριακός που έδωσε την μαϊμού βεβαίωση στον Παπαντωνίου, βρέθηκε με βίλα!!

KYR_1607_001_CMYKΜη χάσετε το νέο φύλλο της «Κυριακάτικης Εφημερίδας» που κυκλοφορεί την Κυριακή 16 Ιουλίου, με πρωτοσέλιδο θέμα, μία νέα, μεγάλη αποκάλυψη: Η διευθύντρια της «Εφορίας της αμαρτίας» αγόρασε ακίνητο με 1 εκατ. ευρώ. Επίσης, ο Νίκος Μανεσιώτης αποκαλύπτει τον ρόλο της κουνιάδας του Γκίκα Χαρδούβελη στον «χαμένο» φάκελο μεγαλοδημοσιογράφου και η Δέποινα Μπρούσαλη γράφει για τις ποινικές διώξεις για τη χειρόγραφη φορολογική ενημερότητα στον Γιάννο Παπαντωνίου, που αποκάλυψε η «Κυριακάτικη Εφημερίδα».

Διαβάστε ακόμη στην «Κυριακάτικη Εφημερίδα» αυτής της εβδομάδας:

– Έτοιμοι να βγούμε στις αγορές. Όλο το παρασκήνιο και το σχέδιο της κυβέρνησης για έκδοση 5ετούς ομολόγου πιθανότατα εντός της εβδομάδας από την Έφη Μπαρμπάτση και τον Νώντα Χαλδούπη.

– Υπόθεση Energa – Hellas Power: Το περίεργο… αυτογκόλ του Πεπόνη. Πώς άνοιξε παράθυρο για απόρριψη της έφεσης και γιατί δεν έχει επιστραφεί ούτε ένα ευρώ από τα κλεμμένα στα ταμεία του Δημοσίου και των δήμων από τη Δέσποινα Μπρούσαλη.

– Άδειες χωρίς φράγκο! Η Αγγέλα Νταρζάνου γράφει για τους καναλάρχες που τα θέλουν πάλι όλα δικά τους αλλά και τη Digea που ζητά 20 κανάλια με νέους αποκωδικοποιητές!

Επίσης στην «Κυριακάτικη Εφημερίδα» πολυσέλιδο αφιέρωμα στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τις επόμενες κινήσεις στη σκακιέρα της Ενέργειας: άρθρο του Χρ. Γιαλλουρίδη, ρεπορτάζ των Κώστα Ψωμιάδη και Μαριλίζ Φασουλοπούλου και μία συνέντευξη που θα ξυπνήσει θλιβερές μνήμες από τη Γερακίνα Μπουρίκα.