26 Ιουλ 2017

ΤΩΡΑ-Εξελίξεις για Πήγασο! Ο Ιβάν Σαββίδης κατοχύρωσε τρία σήματα του ομίλου

Προσφορά ύψους 3,5 εκατ. ευρώ για τα σήματα Εθνος, Εθνος της Κυριακής και Ημερησία κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία Dimera, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει προσφορά και για τις υπόλοιπες συμμετοχές της Πήγασος.

Ο πλειστηριασμός σημάτων και περιουσιακών στοιχείων της Πήγασος είναι σε εξέλιξη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.
Υπενθυμίζεται ότι ως πρώτη προσφορά έχει οριστεί για την ομάδα με τα σήματα «ΕΘΝΟΣ» και «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» το ποσό των 2.355.000 ευρώ και για την ομάδα τριών σημάτων «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» το ποσό των 476.000. Σημειώνεται ότι η πλειστηρίαση των παραπάνω σημάτων γίνεται κατά ομάδα, δηλαδή δεν επιτρέπεται η εκπλειστηρίαση σε ένα μόνο σήμα κάθε ομάδος αλλά σε όλα τα σήματα της ίδιας ομάδος.
Η εγγύηση διαμορφώνεται στο 30% της τιμής πρώτης προσφοράς, δηλαδή για την ομάδα σημάτων «Εθνος» και «Εθνος της Κυριακής» στις 706.500 ευρώ και για την ομάδα των 3 σημάτων «Ημερησία» στις 142.800 ευρώ.
Μεταξύ άλλων, βγαίνουν σε πλειστηριασμό η συμμετοχή της Πήγασος στην εκτυπωτική «ΙΡΙΣ” καθώς και στο πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη”, αλλά και στην εταιρεία που εξέδιδε τα περιοδικά του ομίλου.
http://www.lykavitos.gr/