3 Ιουλ 2017

Οι τηλεοπτικές χήρες του Μίνωα Σπαζοκεφαλιάζουν για το τι θα φορέσουν στην κηδεία

Απλόχερα μοίραζε το χρήμα ο μακαρίτης στις δόξες του. Εκατομμύρια (συνολικά) ευρώ σε κάθε είδους τηλεπερσόνες και λοιπές δημοσιογραφικές μετριότητες. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις των ανθρώπων που άξιζαν πραγματικά τα λεφτά τους.
Και στο τέλος κατέληξε ο ΑΝΤ1 να χρωστάει 170.000.000 εκατ. ευρώ στις τράπεζες. Αν κρίνουμε από την τύχη που είχε ο Πήγασος στα χέρια της 2ης γενιάς θα πρέπει να αποδειχθεί πολύ μάγκας ο Θοδωρής Κυριακού για να μην βουλιάξει το παπόρι όπως τα κατάφερε ο Φώτης Μπόμπολας.
Η διάδοχη γενιά πολλών ολιγαρχών δεν φημίζεται για την οξυδέρκειά της καθότι τα βρήκαν έτοιμα και δεν χρειάστηκε να καταναλώσουν σκέψη, ιδέες και ταλέντο για να συνεχίσουν όσα τους αφήνει η πρώτη γενιά των ολιγαρχών κτηθέντα παντί τρόπο. Απαρηγόρητες θα είναι πιο συγκεκριμένα οι ξανθές τηλεοπτικές χήρες του Μίνωα: Αννα Μαρία Λογοθέτη, Ρούλα Κορομηλά, Ελένη Μενεγάκη, Φαίη Σκορδά, Mαρί Κωνσταντάτου, Σάσα Σταμάτη, Δούκισσα Νομικού.
Ολες αυτές σε λίγο θ΄αναζητούν παρηγοριά στους στιβαρούς ώμους του Κοντομηνά. Πόσες να παρηγορήσει κι΄αυτός ο καψερός στην ηλικία του.
Οπως σημειώνουμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας τις τελευταίες ώρες οι τηλεοπτικές χήρες του Μίνωα είναι με τρεχάλες και άγχος καθότι σπαζοκεφαλιάζουν με το τι θα φορέσουν στην κηδεία του μακαρίτη. Ολο και κάποια λύση θα τους βρει η Σήλια.
Η χαρά του παπαράτσι θα είναι πάντως…
Μόνο που η δημοσιογραφία δεν είναι μία από αυτές. Σημειώστε επίσης και τα 170 εκατ. ευρώ δάνεια που έχει ο ΑΝΤ1 για να δούμε και την επιχειρηματική διάσταση του τηλεοπτικού εγχείρηματος.
http://kourdistoportocali.com/news-desk/tileoptikes-chires-tou-minoa/