29 Ιουλ 2017

Εμφύλιος Μητσοτάκη – Ντόρας με φόντο το καψόνι Μπακογιάννη! Η ΝΤΟΡΑ κατηγορει τον ΚΟΥΛΗ οτι πηρε την αποφαση μονο για τον ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!!!

Εξοργισμένος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόσο με τον Κώστα Μπακογιάννη αλλά κυρίως με την αδερφή του. Ο Μητσοτάκης θεωρεί προσωπικό σαμποτάζ την παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, το θερμό χειροκρότημα που απηύθυνε στον πρωθυπουργό αλλά και τις δηλώσεις του.  Όλα αυτά παρότι ο μέγας ηγέτης Κυριάκος είχε δώσει εντολή σε όλους τους αυτοδιοικητικούς να μην παραστούν στην ομιλία του πρωθυπουργού!

Η πλευρά της Ντόρας φυσικά απαντά ότι η εντολή Μητσοτάκη εκτός από δείγμα παραφροσύνης ήταν και προσωπική πρόκληση, καθώς ο ίδιος δεν απηύθυνε παρόμοια εντολή σε καμιά άλλη περιφέρεια όπου επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός! Δηλαδή η Ντόρα θεωρεί ότι ο αδελφός της προσπάθησε να παρασύρει τον γιό της σε ένα πρωτοφανές ατόπημα για λειτουργό της αυτοδιοίκησης.

Η οργή του Κυριάκου όμως δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Εάν δείτε ξαφνικά να αποσύρει την στήριξη του από τον Μαρινάκη, μην απορήσετε.