27 Ιουλ 2017

ΤΑ «ΞΕΡΑΣΕ» ΟΛΑ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ! -«EMΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΟΠΛΩΝ & BIZITEΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ!- ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΗ…»!!!

Ρεπορτάζ- επιμέλεια: Mαρίνα Νικολάκη
Εχει δίκιο. Πώς να το κάνουμε τώρα; Στα χρόνια της χρόνιας δυστυχίας και της άθλιας οικονομικής κρίσης βγαίνει ο
τραγουδισταράς Ρέμος (που ανάθεμα και αν ξέρει να μιλήσει ελληνικά που θέλει να τραγουδήσει και ιταλικά με τον Ραμαζότι) και ζητά μέχρι και 10.000 το κεφάλι για να τον ακούσουμε; 
Και ποιοι νομίζετε ότι θα τα δώσουν αυτά τα χρήματα; Oι μεροκαματιάριδες ή ότι ελεεινό σκουπίδι περισσεύει από τον υπόκοσμο της νύχτας που θέλει να κάνει επίδειξη;
Διαβάστε την ανάρτηση του στο facebook που τα λέει έξω από τα δόντια:
Η ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ
Το να πας στη Μυκονο, να αραξεις το σκαφος σου και να πληρωσεις ενα χιλιαρικο το κεφαλι για ν’ ακουσεις τους ΡεΡα (Ρεμο και Ραμαζοτι) να τραγουδουν για δυο (σκαρτες) ωρες, προϋποθετει μια ταση ψευτοδιασκεδασης οπου οι διασκεδαζοντες υποκυπτουν στη νεοπλουτιστικη μαζοχιστικη θεωρια «οσο πιο ακριβα το πληρωνω, τοσο πιο πολυ το φχαριστιεμαι.»  Πολλοι αλλωστε (κυριως αρσενικοι) αυτο το modus vivendi το εχουν εξασκησει εντατικα με τις επωνυμες (η «celeb») βιζιτες.
Το να ανοιγεις σαμπανιες-γιγαντες με κοστος δεκα χιλιαρικα τη μια, για να εκφρασεις την ικανοποιηση σου επειδη εχεις και ξοδευεις τοσο ανοητα, ειναι αρχη μανιοκαταθλιψης και δυστυχια αδειοσυνης. Ο Ρεμος ειναι ενας αποδεκτος πλην μετριος τραγουδιαρης πιστας και ο Ραμαζοτι ενας (για πολλους) θαυμασιος cantautore. 
Ομως η εκδηλωση θαυμασμου και για τους δυο, οταν συνοδευεται απο ακραιες επιδεικτικες συμπεριφορες, εμενα προσωπικα με κανει να σκεφtομαι: αν εμπαινε η δίωξη ναρκωτικών και αλλοι κλαδοι της ΕΛΑΣ τη νυχτα εκεινη της μεγαλης σφαγης (των ευρω,) πόσοι απο τους ανοιχτοχερηδες θα κατεληγαν στη ΓΑΔΑ με διωξεις οικονομικων και αλλων εγκληματων;
Το ξερουμε δα απο αλλα κεφαλαια της ιδιας ιστοριας πως οι εμποροι ναρκωτικων, οπλων, λευκης (η αλλου χρωματος) σαρκας αρκεσκονται στο να προκαλουν την τυχη τους επιδεικνυοντας το χρημα που εγκληματικα και παρανομα τσεπωσαν. Γι αυτο και η «κοσμικη» Αθηνα, σε μεγαλο μερος, απο τετοιους αποτελειται και τα tabloids κατι τετιους υμνουν, μεχρι τη συλληψη και φυλακιση τους.   
Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ασκεί σκληρή κριτική προς τον Αντώνη Ρέμο  ο Νίκος Μαστοράκης.  Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του νέου talent show του ANT1«Rising Star».
Συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
«RISING STAR ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Και οι 4 κριτές μαζί μιλάνε με λεξιλόγιο 75 λέξεων. Ο Ρεμος χρησιμοποιεί μόνο τις 15 και κάνει λάθος τις 5! Ο ήχος άθλιος, ως συνήθως. Παλι κουφός ηχολήπτης. Οπτικά οργασμικό. Όχι άλλη Καλομοιρα! Κομφούκιος: Το να εισαι βλαξ, φυσικό. Το να εισαι βλαξ και να κανεις τον έξυπνο, ελληνικό. Το να εισαι βλαξ και να κανεις τον ευφυή, θανάσιμο. Ο Λιάγκας καλύτερος παρουσιαστής απο Ρουβά ή Καπουντζίδη.
Κομφούκιος: Οι τραγουδιστές καλύτερα να τραγουδάνε παρά να μιλάνε. Διαπιστώνω πόσο βαρεθήκαμε πια τα untalent shows. Λιάγκας: «Αυτοί που δεν ψήφισαν είχαν πάει τουαλέτα.» Μμμ, tres chic. Αφου μοίρασε λαϊκή Σοφία, ο Ρεμος μοιράζει και CD. Κάποιος να του δώσει μια τσίχλα με τσιμέντο! Δυο ωρες χωρίς Καλομοιρα. Δυστυχία. Καληνύχτα και μέχρι αύριο να θυμάστε τα ανεξίτηλα σοφά συμπεράσματα του Ρέμου: «Αλλα ‘νταξ'»»
Δείετε τη σχετική ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 
Όποιος είδε τον τιμοκατάλογο μπορεί να υπέστη ένα…μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο.
Ο Έρως Ραμαζότι έρχεται στη Μύκονο για να τραγουδήσει με τον Αντώνη Ρέμο και όσοι βρίσκονται στο νησί ανυπομονούν για τη μουσική συνάντηση.
Όμως τα λεφτά είναι πολλά…Άρη (και άλλα ονόματα) για να μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει τους δυο καλλιτέχνες.
Για τα τραπέζια που βρίσκονται κοντά στη σκηνή η τιμή ξεκινά από τα 1.500 ευρώ το άτομο. Σε αυτή την τιμή περιλαμβάνονται το μενού του φαγητού, ένα μπουκάλι σαμπάνια και ένα μπουκάλι κρασιού τριών λίτρων.
Όσον αφορά σε αυτά που βρίσκονται πιο μακριά, η τιμή προσεγγίζει τα 1.000 ευρώ έκαστος και συμπεριλαμβάνεται το ίδιο μενού φαγητού, μια σαμπάνια και ένα κρασί 1,5 λίτρου.
Υπάρχει ωστόσο και μία ακόμη επιλογή για όσους θέλουν να βρεθούν στη συναυλία των δύο καλλιτεχνών, χωρίς να καταναλώσουν φαγητό και αυτό γιατί δίνεται η δυνατότητα σε έξι άτομα και πάνω να παρακαθίσουν γύρω από τραπέζι καταναλώνοντας μόνο ποτό και καταβάλλοντας από 3.000 έως 5.000 ευρώ, ανάλογα τη θέση τους.
Στον τιμοκατάλογο που δημοσιεύει το «Mykonos live tv» βλέπουμε ότι μία 3 λίτρων Dom Perignon και μία 3 λίτρων Belvedere αγγίζουν τις 10.000 ευρώ.
μακελειο