25 Ιουλ 2017

Η επική απάντηση παίκτη του NBA σε όσους είπαν ότι το παιδί του είναι άλλου επειδη είναι ξανθό!

O μπασκετμπολίστας Mike Conley δέχτηκε διαδικτυακή επίθεση από ομάδα γνωστών sport bloggers οι οποίοι έκαναν ρατσιστικά σχόλια και άφησαν απίστευτα υπονοούμενα για τον μόλις 1 έτους γιο του παίκτη και τη σύζυγό του.

Ο 29χρονος Mike Conley είναι παντρεμένος από το 2014 με την Mary LeReve και το 2016 το ζευγάρι κατάφερε να αποκτήσει τον πρώτο του γιο, τον μικρούλη Myles.
 Τώρα η ομάδα Turf_Talk_Boys, που είναι γνωστοί για τα διαδικτυακά τρολαρίσματα αθλητών που κάνουν, ανέβασαν ένα ποστ στο twitter στο οποίο έδειχναν μια φωτογραφία της οικογένειας του γνωστού παίκτη των Memphis Grizzlies και σχολίαζαν πως το παιδί του Mike είναι πολύ λευκό για να είναι δικό του και πως ο ίδιος μένει με μια σύζυγο που τον έχει απατήσει και μεγαλώνει το παιδί κάποιου άλλου!
Η φωτογραφία και το πικρόχολο σχόλιο έγιναν viral και ο μπασκετμπολίστας αποφάσισε να απαντήσει με ένα meme που δείχνει την αντίδραση κάποιου που μαθαίνει πως είναι αυτός ο πατέρας...
Ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία του γιου του στο Instagram, τον οποίο αποκαλεί "my little guy" και "blue eyes" (το παιδί έχει γαλανά μάτια) και το ποστ το ανέβασε στο hashtag #imNOTthatnice, προειδοποιώντας πως δεν σκοπεύει να αφήσει κανένα να σχολιάζει με τέτοιο τρόπο τα μέλη της οικογένειάς του.