13 Ιουλ 2017

Μπήκαμε στο twitter του Κυριάκου Βελόπουλου και ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΑΥΔΟΙ! (ΦΩΤΟ)

Δεν ξέρουμε αν ο Κυριάκος Βελόπουλος -ξέρετε ο πρώην βουλευτής και συναγωνιστής του Αδώνιδος και του Βορίδη στον ΛΑΟΣ και μετέπειτα
στέλεχος της ΝΔ- πιστεύει αυτά που γράφει και αναρτά στο twitter του ή αν απλώς έχει διάθεση να τρολάρει τους ακολούθους του, αυτό όμως που εντοπίσαμε στη σελίδα του μας άφησε άναυδους (όπως λέει κι ο ίδιος)!
Ως επικεφαλής πια της παράταξης «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» ο Βελόπουλος ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία δήθεν εμφανίζεται η μορφή του Ιησού μέσα στα σύννεφα. Το ότι ο πρώην βουλευτής δεν μπορεί να διακρίνει το τόσο κακό φώτοσοπ είναι το πρώτο που παρατηρούμε. Το δεύτερο που μας κάνει εντύπωση είναι πως απ’ ότι φαίνεται πιστεύει στ’ αλήθεια ότι ο Χριστός εμφανίστηκε στον ουρανό. Το τρίτο είναι ότι κατά τον Βελόπουλο αυτό συμβαίνει στον ελληνικό ουρανό! Έτσι λοιπόν σχολιάζει πάνω από τη φωτογραφία με κεφαλαία γράμματα και τόνους: «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΥΡΑΝΌΣ!ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΆΣΩ!ΜΈΝΩ ΆΝΑΥΔΟΣ».
Επειδή όμως, δεν ανακάλυψαν οι Έλληνες ούτε το φωτοσόπ, ούτε τα τρολ, κάποιοι άλλοι, Άγγλοι συγκεκριμένα, είχαν πρώτοι εμφανίσει τον Ιησού ανάμεσα στα σύννεφα. Ο Χριστός είχε εμφανιστεί στον ουρανό του Λονδίνου λοιπόν, πριν εμφανιστεί σ’ εμάς. Και οι βρετανοί Βελόπουλοι καλούσαν τους διαδικτυακούς ακολούθους του να κοινοποιήσουν τη φωτογραφία μέσα σε μία ώρα, για να πάρουν ευλογία! 
Ιδού η ανάρτηση του Κ. Βελόπουλου
Ιδού και ο Ιησούς των Λονδρέζων
Να θυμίσουμε εδώ ότι, όχι πριν από πολύ καιρό, οι οπαδοί του Κυριάκου Βελόπουλου, είχαν παρουσιάσει δείγματα της γραφικότητάς τους στο facebook. Τότε, είχαν αναρτήσει μια φωτογραφία του αρχηγού τους, παρουσιάζοντάς τον ως τον «εκλεκτό»... Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από την παρακάτω φωτογραφία, οι διαχειριστές της σελίδας του κόμματος στο Facebook, αναρωτιούνται αν η αχτίδα φωτός που έπεσε πάνω στον Βελόπουλο σε λειτουργία της Μονής Παντοκράτορος, είναι κάποιο θείο σημάδι για τον αρχηγό τους.  
www.koutipandoras.gr