4 Αυγ 2017

Εκπρόσωπος του Μαρινάκη τη Δευτέρα στο ΔΟΛ...


Συνέλευση εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ – Απειλούν με εξώδικο τον διαχειριστή
Μετά τις φημολογίες των τελευταίων ημερών και τα δημοσιεύματα για τις προθέσεις Μαρινάκη ως προς τον ΔΟΛ… λέγεται ότι...


μεθαύριο Δευτέρα θα εμφανιστεί εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη στη Μιχαλακοπούλου, προκειμένου να δρομολογήσει τις εξελίξεις και να προετοιμάσει τη μετάβαση στη νέα κατάσταση. Το πιθανότερο λοιπόν σενάριο είναι να εμφανιστεί ο Γιώργος Δήμας που έχει αναλάβει για λογαριασμό του επιχειρηματία να «τρέξει» το project.
Προς το παρόν όμως δεν είναι βέβαιο αν θα μιλήσει στους εργαζόμενους ή αν θα έχει κάποια επαφή μαζί τους. Σίγουρα είναι πολλές οι εκκρεμότητες εν όψει της 9ης Αυγούστου και θα χρειαστεί πολύ δουλειά και καλή προετοιμασία, για να μην υπάρξουν προβλήματα στην έκδοση των εφημερίδων στο τέλος της εβδομάδας.
Παράλληλα τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, για να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους, διότι ως γνωστόν έρχονται μαζικές απολύσεις!
Την ίδια ώρα όμως ακούγεται ότι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ετοιμάζονται να στείλουν εξώδικο στον διαχειριστή και συγκεκριμένα στη δικηγορική εταιρία Αγγελίδη, διότι παρά την απόφαση του Δικαστηρίου να παραμείνει ο ΔΟΛ ανοιχτός και να πληρώνονται οι εργαζόμενοι… τους τελευταίους δυο μήνες δεν καταβλήθηκε η μισθοδοσία τους.
Σημειώνεται ότι όλο αυτό προέκυψε κατά τη διάρκεια της συζήτησης την περασμένη Τετάρτη όταν ο διαχειριστής ενημέρωνε τους εργαζόμενους για το τι θα γίνει… Εκεί λοιπόν κάποια στιγμή μόνος του ο Αγγελίδης ομολόγησε ότι οι τράπεζες και ο διαχειριστής ερμήνευσαν κατά το δοκούν την απόφαση του Δικαστηρίου και κατέληξαν να μην πληρώνουν… αλλά να δίνουν όσα θέλουν όποτε θέλουν!
Βεβαίως ακόμη και τώρα οι εργαζόμενοι να στείλουν εξώδικα ή να προβούν σε άλλες νομικές ενέργειες εναντίον του διαχειριστή… στο ενδιάμεσο θα έχουν πληρωθεί, αφού δεσμεύτηκε μέχρι τον Οκτώβριο να καταβάλλει τους δυο μισθούς.

enimerosi24.gr