17 Αυγ 2017

Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΗΝ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

Ένα ζευγάρι, άνδρας και γυναίκα κάποιας ηλικίας, που δικαιολογημένα προκαλεί ενδιαφέρον. Να, γιατί οι φωτογραφίες που δείχνουν την ερωτική τους προσέγγιση βρήκαν επιτόπου χώρο στα μήντια. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας,
πρώην υπουργός δημόσιας τάξεως, πολύ δυνατός καριερίστας στην πολιτική, και η μεγαλύτερη του κατά 4 χρόνια παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού.
Είναι η πρώτη φορά που ο δίμετρος πρώην μπασκετμπωλίστας του Πανιωνίου και της ΑΕΚ Κικίλιας εμφανίζεται με γυναίκα δημόσια. Για πρώτη φορά, μάλιστα, δημοσιοποιεί ο ίδιος σχέση ερωτική, συγκεκριμένα με την πρώην σύζυγο του Πέτρου Κωστόπουλου, την οποία γνώρισε στην εκπομπή της ως προσκεκλημένος. Και αφού σ’ άλλη εκπομπή τηλεοπτική, εκείνη του Πέτρου Κωστόπουλου, δήλωσε “Θέλω να παντρευτώ, να κάνω παιδιά…”. Κομματάκι δύσκολο με την 47χρονη Μπαλατσινού.
Μετά το διαζύγιο με τον Κωστόπουλο η κυρία Μπαλατσινού έκανε δεσμό με κάποιον 7 χρόνια νεότερό της, στο όνομα Ανδρέα Παππά, με τον οποίον επίσης, όπως με τον Κικίλια, βολτάριζε στα σοκάκια της Πάτμμου. Το love story κράτησε ενάμισυ χρόνο, το ζευγάρι χώρισε, επανασυνδέθηκε και, τελικά, ήρθε η τύχη του Κικίλια, που είναι γιατρός, όμως ασχολείται μόνο με την πολιτική και έχει στόχο την αρχηγία της ΝΔ.
Με την ευκαιρία. Ο Κικίλιας μπήκε στην πολιτική από τον Νικήτα Κακλαμάνη, το 2004 όταν αυτός ήταν υπουργός υγείας, με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή. Το 2006 έγινε δημοτικός σύμβουλος με τον Κακλαμάνη δήμαρχο Αθηνών. Το 2012 βουλευτής και το 2014 υπουργός.
http://www.apodytiriakias.gr