4 Αυγ 2017

ΚΟΛΑΣΗ στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! Τώρα! Μάχη αντιπροέδρων στη ΝΔ – Χατζηδάκης κατά Άδωνι !!!

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Κωστής Χατζηδάκης ( που θεωρείται ότι εκφράζει παραδοσιακά τη “γραμμή” της Ντόρας Μπακογιάννη, στη ΝΔ ) διαφοροπιείται ανοιχτά, από την αντιπολιτευτική τακτική των ύβρεων των κραυγών και του ακραίου
λαικισμού, που υιοθέτησε το κόμμα του αυτές τις ημερες της ψήφισης των 3 κρισιμων ν/σ στη Βουλή ( Υγεία, Παιδεία, Barcode διαφημιστική πλατφορμα στα ΜΜΕ ) και η οποία έιχε την κορύφωση της έξαρσής της χθες στην Βουλή, με τις ακραίες εκφράσεις που εξεστόμισε, κατα στελεχών της κυβέρνησης και τις προσωπικές απειλές, ο έτερος αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης ( που θεωρείται εσωκομματικά ο “μπροστινός” του πρωην προέδρου Αντ Σαμαρά και της ακροδεξιάς πτέρυγας) !!!
«Στη ζωή, τελικά, δεν παύεις να εκπλήσσεσαι!
Νόμιζα πως ήταν γνωστό ότι είμαι φιλελεύθερος. Όχι μόνο διότι από 18 ετών μάχομαι συνεχώς και αδιαλείπτως για τη Νέα Δημοκρατία. Αλλά κυρίως διότι οι θέσεις μου, οι πρωτοβουλίες μου είχαν και έχουν πάντοτε αυτό το χρώμα. Από τη θέση για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια όταν ακόμη ήμουν Γραμματέας της ΔΑΠ, μέχρι τις πρωτοβουλίες για την Ολυμπιακή, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα περιφερειακά αεροδρόμια, την απελευθέρωση αγορών μέσω της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ. Πρωτοβουλίες στις οποίες η Αριστερά ήταν σταθερά απέναντι. Αυτή είναι πάντα η πολιτική μου ταυτότητα. Φιλελεύθερος, απέναντι στην Αριστερά, χωρίς ακρότητες στην έκφραση.
Κάνοντας πρόσφατα κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσα ότι η αρνητική του πορεία είναι τέτοια, ώστε με τις ύβρεις και τις κραυγές εναντίον της Δικαιοσύνης έχει προκύψει –πέρα από τα υπόλοιπα – και ένα ξεκάθαρο ζήτημα πολιτικής αισθητικής. Ότι το ύφος δηλαδή ορισμένων υπουργών δεν θυμίζει το ύφος Κύρκου και Παπαγιαννάκη. Κριτική δηλαδή που αποδομεί περαιτέρω τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό, ωστόσο, ήταν αρκετό για μερικούς στο διαδίκτυο να θεωρήσουν ότι είμαι σχεδόν… αριστερός.
Να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν: Είναι πολύ αργά για να αλλάξει η ταυτότητά μου. Φιλελεύθερος ήμουν. Φιλελεύθερος μένω. Με αξιοπρέπεια και μετριοπάθεια προσπαθώ να εκφράζομαι. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω.
Δεν μου χρειάζονται ιδεολογικά πιστοποιητικά. Και όπως δεν φοβήθηκα όσους μου επιτέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, δεν θα φοβηθώ και κανέναν, που χωρίς ίσως να διαβάζει τι λέω, σπεύδει να βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα και να βάζει ταμπέλες.
Η παράταξη πρέπει προφανώς να δώσει, περισσότερο από όσο το έκανε στο παρελθόν, τη μάχη των ιδεών. Να μην αισθανόμαστε ενοχικά απέναντι στην Αριστερά. Να δείξουμε πως εμείς είμαστε με την πρόοδο και η Αριστερά με την οπισθοδρόμηση.
Όμως, η μάχη των ιδεών απαιτεί θέσεις και επιχειρήματα. Όχι ακρότητες και στενόμυαλες αντιλήψεις, που μας αποκόπτουν από το μετριοπαθές ακροατήριο».

http://thefaq.gr