17 Αυγ 2017

ΝΤΡΟΠΗ σας γελοιοποιησατε την παραταξη μας....τα θυματα που εγιναν θυτες...εχετε φερει τους ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ σε απογνωση!!!

ΑΝΤΙ ο ΣΥΡΙΖΑ να ειναι στην γωνια και να απολογειτε για την αδρανεια την ελλειψη μεσων (ασυντηρητα αεροπλανα) την απουσια του πρωθυπουργου απο την καταστροφη τους δωσατε την πασα για να βγουν απο την αμυνα στην επιθεση....οι αριστεροκοπριτες.

Ο ΚΟΥΛΗΣ τοσες μερες εκανε μπανιο και εγραφε tweet αντι να παρει ενα αεροπλανο και να παει 1ος στις φωτιες.....και να τρεχει ο ΤΣΙΠΡΑΣ και να μην φτανει.
ΧΘΕΣ εκανε και το τελειο πολιτικο εγκλημα...ΑΡΝΗΘΗΚΕ να παει στο συντονιστικο της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ για να ενημερωθει επειδη ηταν οι υπουργοι!!!!!!
Τι αλλο τραγελαφικο εγινε.....Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ (Προεδρος των περιφερειαρχων) ξεφτιλισε τον ΠΑΤΟΥΛΗ (προεδρος των ΔΗΜΑΡΧΩΝ) και οι δυο στελεχη της παραταξης.......ηρθαν σε δημοσια αντιπαραθεση....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
ΕΜΕΙΣ οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ μειναμε ολοι αφωνοι για τις απιστευτες πολιτικες γκελες.....
Οι αχρηστοι του ΣΥΡΙΖΑ διασωθηκαν απο τα λαθη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
ΤΡΑΓΙΚΗ εικονα ...ο εκπροσωπος τυπου του κομματος ο γκομενος ΚΙΚΙΛΙΑΣ κριτικαρει την κυβερνηση και αυτος κανει βολτες χερακι-χερακι με νεα γκομενα την ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ και το διαφημιζουν ως ΕΠΙΤΥΧΙΑ...ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ μου που μας τους εστειλες αυτους τους τυπους στην παραταξη του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ....του ΑΒΕΡΩΦ του ΡΑΛΛΗ .