4 Αυγ 2017

ΕΦΙΑΛΤΗΣ: ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ – ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ – ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Ανατριχίλα! Το πολιτικό «φλερτ» με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Σταύρο Θεοδωράκη, επιβεβαίωσε η Άννα Διαμαντοπούλου, λέγοντας ότι «ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Θεοδωράκης και η Ώρα Αποφάσεων έχουμε έναν λόγο ο οποίος συμπίπτει».

Και όλοι γνωρίζουμε ταυτόχρονα πως η Άννα Διαμαντοπούλου έχει κλειδώσει για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος Μητσοτάκη!
Έτσι λοιπόν, παίζει σε δύο ταμπλό, ή θα κάνει ένα πολιτικό μόρφωμα με τους άεργους Βενιζέλο και Θεοδωράκη για να συγκυβερνήσουν με τη Σημιτική ΝΔ ή όλοι μαζί θα μπουν στα ψηφοδέλτια του Μητσοτάκη που πάντα είναι ανοικτά για τους υβριστές του Καραμανλισμού!
Η κ. Διαμαντοπούλου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι η πρόσκληση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προς την Ώρα Αποφάσεων ή το Ποτάμι «δεν πατάει κάπου γιατί προέκυψαν βαθύτατες διαφορές το τελευταίο διάστημα».
«Συγκλίνουμε και νομίζω ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε πιο συγκεκριμένη μορφή συζητήσεων. Νομίζω ότι ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος θα είναι καυτοί μήνες πολιτικά», πρόσθεσε.
H πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ για τον Ευάγγελο Βενιζέλο ανέφερε πως κατά το πρόσφατο συνέδριο της ΔΗΣΥ «έγινε σαφές ότι δεν έχει κανέναν λόγο εκεί μέσα».
ο κεντροδεξιος