16 Αυγ 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χαμός στο επιτελείο Μητσοτάκη μετά το φιάσκο με τις πυρκαγιές - Παραιτείται ο Βαρβιτσιώτης

Χαμός τις τελευταίες ώρες στη ΝΔ μετά το πρωτοφανές επικοινωνιακό φιάσκο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος διασυρθηκε στην απόπειρα να εκμεταλλευτεί πολιτικά τις πυρκαγιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να επισκεφθεί το συντονιστικό της Πυροσβεστικής αιφνιδιαστικά. Όταν ενημερώθηκαν οι υπουργοί Δ. Τζανακόπουλος και Ν. Τόσκας, οι οποίοι βρίσκονταν στο Συντονιστικό από τις 07:30 το πρωί, προθυμοποιήθηκαν να τον ενημερώσουν αναλυτικά μαζί με τους υπευθύνους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Παρ’όλα αυτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακύρωσε την επίσκεψή του, γιατί χάλασε το επικοινωνιακό σόου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνώριζε για την παρουσία των υπουργών αφου το επιτελείο του ειναι για τα πανηγύρια και τελικά ο μόνος που αιφνιδιάστηκε ηταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αποκαλύπτεται πλέον πως ο εντελώς ανίκανος πρόεδρος της ΝΔ ουδέποτε θελησε να ενημερωθεί. Στόχος του ηταν να λαϊκισει. Αλλά την πάτησε. Οι υπουργοί ηταν εκεί.
Αμέσως στο  επιτελείο Μητσοτάκη επικρατησε αναβρασμός με τον έναν να ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον για το πρωτοφανές φιάσκο. Λέγεται οτι ο τσακωμός δεν έχει προηγούμενο.
Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ειναι εξοργισμένος με τον επικοινωνιολόγο του Θωμά Βαρβιτσιώτη, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι έτοιμος να παραιτηθεί. Για να ειμαστε ακριβείς ο Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση.
Μείνετε συντονισμένοι...