9 Αυγ 2017

Υπόδικοι, κατηγορούμενοι και καιροσκόποι στο ψηφοδέλτιο της Ε.Ο.

Το ψηφοδέλτιο της «εγκληματικής οργάνωσης» που στηρίζει την υποψηφιότητα του κομματικού αλεξιπτωτιστή Γιώργου Καλαντζή για την προεδρία της ΕΠΟ, φέρνει στη δημοσιότητα το SDNA.
Έχουμε και λέμε:

Γιάννης Παπακωνσταντίνου (πρόεδρος ΕΠΣ Εύβοιας): Κατηγορούμενος για την «εγκληματική οργάνωση». Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες: α) Ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και β) Απόπειρα εκβίασης.
Αν εκλεγεί δεν θα μπορεί να συνοδεύσει την Εθνική εκτός Ελλάδας γιατί του έχει επιβληθεί από τη Δικαιοσύνη ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Εξελέγη το 2012 στο ΔΣ της ΕΠΟ ως κουμπάρος του Σαρρή και ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ την καταστροφική περίοδο 2012 – 2014. Άξιος!
Μανώλης Παλάσκας (πρόεδρος ΕΠΣ Καρδίτσας): Είναι υπόδικος για «πλαστογραφία από κοινού μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση» και θα δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας μαζί με τον πρώην γενικό γραμματέα της Ένωσης, Αλ. Λέκα και τον ταμία Κ. Λαμπρόπουλο.
Στις εκλογές του 2012 ήταν με τον Β. Γκαγκάτση κόντρα στον Γ. Σαρρή. Όταν ο Σαρρής κέρδισε τις εκλογές έκανε για λίγο αντιπολίτευση και όταν είδε ότι δεν του βγαίνει, σήκωσε «λευκή σημαία», και άρχισε να υποστηρίζει αυτούς που μέχρι τότε κατηγορούσε. Ως βραβείο καλύτερης «κωλοτούμπας» πήρε την πρόσληψη της κόρης του Αρχοντίας – Βαρβάρας στην ΕΠΟ επί ημερών της τρόικας των κατηγορούμενων για την "εγκληματική οργάνωση"  Σαρρή – Παπακωνσταντίνου – Κουρίδη.
Στέλιος Μπρατσώλης (προτεινόμενος από την ΕΠΣ Πειραιά): Ο Μπρατσώλης το 2013 διεκδίκησε την επανεκλογή του στην ΕΠΣ Πειραιά απέναντι στον υποστηριζόμενο από τον ΟΣΦΠ Γ. Ανατολάκη. 
Ο Ανατολάκης κέρδισε, αλλά ο Μπρατσώλης, μόλις ο Μώραλης, με τη στήριξη Μαρινάκη, κέρδισε τις εκλογές στο δήμο Πειραιά τοποθετήθηκε στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης σε διευθυντική θέση και τώρα είναι υποψήφιος, προτεινόμενος από αυτούς που του πήραν την Ένωση. Ασημένιο μετάλλιο στην «κωλοτούμπα». Το χρυσό ανήκει δικαιωματικά στον Μανώλη.
Χρήστος Καραβασίλης (πρόεδρος ΕΠΣ Έβρου): Ο ταμίας της ΕΠΟ επί Γκιρτζίκη που έβλεπε τις επιταγές να περνούν και δεν πήρε χαμπάρι τι συνέβαινε στο λογιστήριο της ΕΠΟ. Οι πληροφορίες που λένε ότι στο Travel Plan άνοιξαν σαμπάνιες και ζήτησαν από τον Καλαντζή να τον ξανακάνει ταμία ελέγχονται ως ανακριβείς. Tο πόρισμα της Deloitte είναι ύμνος στις ικανότητές του, ενώ οι τράπεζες «σφάζονται» για το ποια θα τον προσλάβει για ταμία της. Άξιος!
Βίκυ Δημητρακοπούλου (προτεινόμενη από την ΕΠΣ Ηλείας).: Η σύζυγος του  Άρη – loser -  Κουλούρη έχει όνειρο ζωής να γίνει μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ. Μόνο που ο σύζυγός της πηγαίνει συνεχώς με τους χαμένους. Ήταν αντιπολίτευση στην «εγκληματική οργάνωση» στα χρόνια της κυριαρχίας της και τώρα που αυτή μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αποφάσισαν να στηρίξουν τα απομεινάρια της. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, για τον παιδίατρο.
Τάκης Καρράς (πρόεδρος ΕΠΣ Λακωνίας): Ήθελε να είναι υποψήφιος πρόεδρος αλλά δεν πήρε το χρίσμα και δέχθηκε να γίνει ουρά του ουρανοκατέβατου Καλαντζή. Τουλάχιστον ο Τζώρτζογλου αρνήθηκε να είναι υπό του… μηδενός.
Μιχάλης Τζανόπουλος (πρόεδρος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής): Το παραγοντικό του βάρος είναι τόσο μεγάλο που ο Κουτσοκούμνης και οι υπόλοιποι της ΠΔΕ/ΕΠΟ δεν τον άφησαν ούτε να τους απευθύνει έναν τυπικό χαιρετισμό και να τους παραδώσει την ομοσπονδία τον περασμένο Οκτώβριο ως αναπληρωτής πρόεδρος και τον πέταξαν έξω από το γραφείο του! Ο Καλαντζής σκέφτεται να του αναθέσει τις διεθνείς σχέσεις λόγω τη εκτίμησης που χαίρει σε FIFA και UEFA.
Το ψηφοδέλτιο της «εγκληματικής» συμπληρώνουν οι πρόεδροι των ΕΠΣ Κορινθίας (ο οποίος παλαιότερα είχε μια τραυματική εμπειρία με τη συνοδό του σε εκδήλωση της UEFA), Xανίων (που εξελέγη υπό τους ήχους του Κονταρού)  και Κέρκυρας (με τις υψηλές επιχορηγήσεις από τις προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ).
    http://www.sdna.gr