3 Αυγ 2017

Γιατι μας τα εχει ζαλισει ο ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ....του υπενθυμιζουμε οτι ΣΑΜΑΡΑΣ τον καταδικασε...ε νουμερο...

Επειδή διαβάσαμε το άρθρο – προκήρυξη του Θέμου Αναστασιάδη με το οποίο επιτίθεται σφόδρα στον Πρωθυπουργό ελέω της ...απόφασης της ολομέλειας του Ελεγκτικού συνεδρίου που του καταλογίζει πρόστιμο 5 εκ. ευρώ για την γνωστή υπόθεση, οφείλουμε να του επισημάνουμε κάτι που προφανώς του «διέφυγε».

Η ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου που συνεδρίασε όντως επί κυβερνήσεως Αλέξη Τσίπρα, δεν έβγαλε καμμία απόφαση εις βάρος σας. Απλώς ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ την απόφαση του αρμοδίου τμήματος, το οποίο ΟΜΟΦΩΝΑ σας είχε καταλογίσει το πρόστιμο. Πότε έγινε αυτό;  Μα το 2014!! Επί κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου – Μητσοτάκη – Γεωργιάδη (που τόσο σας υμνεί)!

Επομένως κύριε Αναστασιάδη, είτε έχετε δίκιο σε όσα λέτε και το Ελεγκτικό Συνέδριο είναι κυβερνητικό όργανο, άρα σας κατατρέχει ο Σαμαράς με τον φίλο του τον Γεωργιάδη, ή το Ελεγκτικό Συνέδριο είναι υποδειγματικός θεσμός με πραγματικά ανεξάρτητη λειτουργία και ορθότατες, υπερκομματικές αποφάσεις, πράγμα που αποδεικνύεται περίτρανα στην δική σας υπόθεση.

Αν θέλετε λοιπόν ντε και καλά να γράψετε προκηρύξεις κατά της «κυβέρνησης που σας κατατρέχει», περιλάβετε την κυβέρνηση Σαμαρά.

ολυμπια