2 Αυγ 2017

Παλι ψεματα γραφουν .....Fake news στο iefimerida και στο protothema

Μάλλον "αδιάβαστοι" είναι οι συνάδελφοι στο "iefimerida.gr" και στο "protothema.gr" καθώς πριν από λίγο ανήρτησαν μια είδηση που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ίσως να τους συνεπήρε η λαχταρά τους να γράψουν στον τίτλο για ενοχή του Κώστα Βαξεβανη στην δική που είναι σε εξέλιξη με την  με την Λίνα Νικολοπούλου (σύζυγος Στουρνάρα) ίσως να μπερδεύτηκαν, σε οποία περίπτωση αυτό που έγραψαν τα συγκεκριμένα site δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ο εισαγγελέας καταρχήν δεν πρότεινε την ενοχή του Κώστα Βαξεβάνη αλλά την μετατροπή της κατηγορίας από συκοφαντική σε απλή δυσφήμιση δια του Τύπου.
Επίσης στο iefimerida αναφέρει ότι το επίδικο δημοσίευμα ήταν σε φύλλο της Κυριακής της Εφημερίδας του Κώστα Βαξεβάνη (μάλλον εννοούν το documento αλλά δεν το γράφουν ) ωστόσο το δημοσίευμα ήταν σε τεύχος του περιοδικού Ηot Doc.
Θα μπορούσε να ήταν και τυχαίο αλλά την ίδια ώρα, συγκεκριμένα με λίγα λεπτά διαφορά και οι δημοσιογράφοι του Πρώτου Θέματος κάνουν το ίδιο λάθος ακριβώς .
Αγαπητοί συνάδελφοι για ακόμα μια φορά σας εξηγούμε:
Η μήνυση της κ. Στουρνάρα δεν αφορούσε δημοσίευμα του Documento με τίτλο «Οικογένεια Στουρνάρα. Μεγάλος έρωτας με τις φαρμακοβιομηχανίες», όπως ψευδώς αναγράφει το «iefimerida» και το «Πρώτο Θέμα», αλλά δημοσίευμα του περιοδικού HOTDOC, όπου είχε αποκαλυφθεί ολόκληρο το πόρισμα για το πάρτι στο ΚΕΕΛΠΝΟ και εκεί αναφερόταν και τα έργα που είχε αναλάβει η κ. Στουρνάρα.
Δείτε παρακάτω το δημοσίευμα του i-efimerida


Το δημοσίευμα του iefimerida
Διαβάστε παρακάτω το δημοσίευμα του protothema.gr