24 Σεπ 2017

Ο Ριμπολόβλεφ χτίζει 22 βίλες στον Σκορπιό...

Αποτέλεσμα εικόνας για Ριμπολόβλεφ ΣκορπιόςΠόσο θα νοικιάζονται και ποιο το κόστος της επένδυσης...
Σε ένα επίγειο παράδεισο για λίγους και εκλεκτούς είναι έτοιμος να μετατρέψει τον Σκορπιό ο Ρώσος κροίσος Ντίμτρι Ριμπολόβλεφ.



Το σχέδιο του...
δισεκατομμυριούχου, το οποίο με σεβασμό στο περιβάλλον και φροντίδα επεξεργάστηκαν διακεκριμένοι αρχιτέκτονες , περιλαμβάνει 20 έως 22 βίλες εμβαδού από 500 έως 1.200 τ.μ. Μαζί με άλλες συνοδευτικές εγκαταστάσεις, όπως σπα, προπονητικό κέντρο και εστιατόρια υπολογίζεται να φτάσει σε προϋπολογισμό τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Το νέο αφεντικό του Σκορπιού θέλει να δημιουργήσει ένα μοναδικό ξενοδοχειακό συγρότημα που θα αποτελέσει το πρώτο ιδιωτικό νησί στην Ελλάδα και ένα από τα λίγα στον κόσμο. Για την επένδυση είναι πλήρως ενημερωμένη η ελληνική κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί, με τις πληροφορίες του "Πρώτου Θέματος" να λένε ότι πολύ σύντομα θα βάλουν και τις υπογραφές τους για να ξεκινήσει.

Από τη δεδομένη επιφάνεια που έχτισε ο Αριστοτέλης Ωνάσης στο νησί, η οικογένεια Ριμπολόβλεφ σκοπεύει να εκμεταλλευτεί επιπλέον 1.600 τ.μ. από τα συνολικά 20.000 τ.μ. που της επιτρέπουν οι όροι δόμησης. Σήμερα οι στεγασμένες επιφάνειες καταλαμβάνουν επιφάνεια 4.000 τ.μ.

Οι βίλες που θα κατασκευαστούν στο νησί θα ενοικιάζονται έκαστη από 10.000 έως  30.000 ευρώ την ημέρα ενώ η ανάπτυξη του Σκορπιού με το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα έχει ευεργητική επίδραση και στην απασχόληση αφού σήμερα στην υπηρεσία του Ρώσου μεγιστάνα απασχολούνται περίπου 70 άτομα - κηπουροί, καθαρίστριες, άνθρωποι της ασφάλεια κλπ- αριθμός που αναμένεται να διπλασιαστεί στην πλήρη εξέλιξη του επενδυτικού σχεδίου.