21 Σεπ 2017

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ο Καραγκιόζης αστροναύτης, υπάρχει έργο του Ευγένιου Σπάθαρη. Όπως ο Καραγκιόζης γιατρός, μάγειρας, ελαιοχρωματιστής, ηθοποιός, εργολάβος κηδειών.
Να το καταλάβω. Επειδή ο άλλος είναι βουλευτής, δικαστής, χορευτής, κομμωτής,
οτιδήποτε, πάει να πει ότι δεν είναι και Καραγκιόζης;
Παρακάτω. Και επειδή κάποιος συμπεριφέρεται ως Καραγκιόζης, είναι τίμιο να τον παίρνουν στα σοβαρά; Κόμματα και ΜΜΕ.
Η κουβέντα για τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κύριο Θανάση Παπαχριστόπουλο, που όποτε τον τρακάρω να μιλάει στην Βουλή, στην τηλεόραση, αισθάνομαι να βγαίνω κερδισμένος. Επειδή εισπράττω μία επιβεβαίωση ότι δεν πρέπει να έχω εμπιστοσύνη σ’ όλους τους γιατρούς. Πιθανόν να λείπει κάτι από κάποιους, όπως στον εν λόγω δερματολόγο Παπαχριστόπουλο.
Ο επί σειρά ετών οργανωμένος στη ΝΔ Παπαχριστόπουλος, και βουλευτής με τον Καμμένο, διέπραξε έναν λεκτικό καραγκιοζισμό. Είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα λόγω της πετρελαιοκηλίδας, εγώ κολύμπησα κανονικά. Και για να μπαλώσει το πράμα επανήλθε, με την δήλωση «Δεν είπα σε κανέναν να πάει να κολυμπήσει». Ο εγωισμός του καραγκιοζισμού!
Ο άνθρωπος, λέω για τον εν λόγω Παπαχριστόπουλο, επειδή είναι βουλευτής και γιατρός, θαρρεί πώς... επηρεάζει το πόπολο. Αν, δηλαδή, έλεγε «τραβάτε να κολυμπήσετε στη πίσσα», ο κόσμος θα πήγαινε.
Το κρίσιμο ερώτημα είναι: «Ποιος τον έψησε αυτόν να κολυμπήσει».
http://www.apodytiriakias.gr