19 Σεπ 2017

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥ ΤΣΙΠΡΑ: ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΟΜΙΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΕΛΣΤΑΤ)!και ο ΚΟΥΛΗΣ τιποτα ακομη δεν ειπε γαι τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ.....ΟΤΙ πει ο ΤΣΙΠΡΑΣ λεει

Ότι αποδέχεται πλήρως τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δήλωσε ο πρωθυπουργός – Για όλα πλέον φταίει η κυβέρνηση Καραμανλή…

Χωρίς αφήγημα πλέον οι ΜητσοτοΣαμαράδες που θέλουν να βλέπουν υπόγειες σχέσεις μεταξύ πατριώτη Καραμανλή και Τσίπρα. Ο Τσίπρας προσχώρησε στο δόγμα Γεωργίου και αποδέχεται πλήρως το έγκλημα υποδούλωσης της Ελλάδας το 2010!

Έτσι, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τις διεθνείς πλάτες που έχει ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος κατηγορείται ότι φούσκωσε το έλλειμμα για να μπορέσουν τα έξω αφεντικά να βάλουν στη χώρα μας και στον ελληνικό λαό εσαεί τον χαλκά των Μνημονίων, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον… αθώωσε από το βήμα της ΔΕΘ.
«Η Ελλάδα και η ελληνική κυβέρνηση αποδέχεται πλήρως τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Με αυτά τα στοιχεία προχωράμε και με αυτά εργαζόμαστε για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας», δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
Να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος είχε δηλώσει ότι όχι μόνο δεν αμφισβητεί τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αλλά και προσυπογράφει την εγκυρότητά τους!
Κατόπιν αυτών των δηλώσεων, ηρέμησαν οι δανειστές («θεσμοί», επί το… ευγενικότερον), που έτρεμαν ότι, αν δεν έδινε η κυβέρνηση αυτά τα… συχωροχάρτια, διέτρεχαν τον μέγα κίνδυνο να δουν να τινάζονται στον αέρα τα… κάτεργα, από τη στιγμή που τα Μνημόνια θα κηρύσσονταν άκυρα από τα δικαστήρια, τα οποία θα αποδέχονταν ότι ο κ. Γεωργίου ως επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ είχε αλλοιώσει τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας και είχε αυξήσει το έλλειμμα, προσφέροντας έτσι τη νομιμοποιητική βάση για την επιβολή των μέτρων φτωχοποίησης του ελληνικού λαού. Και από κει και πέρα η Ελλάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει τεράστιες αποζημιώσεις.
Μετά το ok και του πρωθυπουργού, βγαίνει λάδι ο άνθρωπος των έξω, ο κ. Γεωργίου, και είναι άξιος του μισθού του, οπότε πλέον όλες οι ευθύνες μετατοπίζονται στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και σε κάποιο βαθμό και στη διάδοχο κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, που αποδέχθηκε… απνευστί ό,τι διέταζε η «τρόικα».
Στην απάντηση που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας είπε επίσης ότι οι εταίροι μας δεν ζητούν παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης αλλά το αντίθετο, να μη γίνονται παρεμβάσεις. Λογική η απορία: Γίνονται παρεμβάσεις; Και από ποιους;
Ενδεικτικό της υψηλής προστασίας που παρέχουν οι Ευρωπαίοι στον Αν. Γεωργίου είναι και το ότι το θέμα τέθηκε στο Eurogroup που συνήλθε στο Ταλίν της Εσθονίας. Μετά το τέλος της συνεδρίασης ο Γ. Ντάισελμπλουμ εξέφρασε την ανησυχία των ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών για τις τελευταίες εξελίξεις (την καταδίκη του Αν. Γεωργίου). «Η δικαστική και η στατιστική ανεξαρτησία είναι βασικά στοιχεία μιας σύγχρονης δημοκρατίας και πρέπει να διασφαλίζονται από όλους», δήλωσε.

Τα Γατάκια της λάσπης τι έχουν να πουν;

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com