22 Σεπ 2017

Ενας -ενας τα πουλακια μου σκανε μυτη.....Ας ΠΡΟΣΕΧΑΝ !!!ΚΟΥΛΗ θελανε .... ΔΗΛΩΣΗ Γ.ΔΙΆΚΟΥ: Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ο ανθρωπος που πηρε απο το χερι τον ΚΟΥΛΗ και τον ετρεχε απο γειτονια σε γειτονια στην Β.ΠΕΙΡΑΙΑ ξεσπαθωνει ...με τον ΚΟΥΛΗ την ΝΤΟΡΑ  και την παρεα τους!!!ΛΙΓΟ αργα το καταλαβε οτι ο ΚΟΥΛΗΣ τους εχει γραμμενους στα π@π@@@ του.
Σήμερα Πέμπτη 21/09/2017 ο πρόεδρος του κόμματος και αυριανός Πρωθυπουργός κ Κυριάκος Μητσοτάκης για 6η συνεχόμενη φορά κατέβηκε στην πολύπαθη περιφέρεια της Β Πειραιά.
Το ναυάγιο του Αγία Ζώνη ΙΙ στην Σαλαμίνα έφερε εκτός από την εξαιρετική για το περιβάλλον μόλυνση του βυθού από την Σαλαμίνα μέχρι την Σαρωνίδα, αγωνία για τον επαγγελματικό βίο των ανθρώπων που ζουν από την θάλασσα.
Επαγγελματίες ψαράδες υποδέχτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με σκεπτικισμό και με σκυθρωπά πρόσωπα.
Αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν με την επίσκεψη τους στο νησί της Σαλαμίνας, τα προβεβλημένα κομματικά στελέχη  το κατάφερε ο πρόεδρος του κόμματος και αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα σε λίγη ώρα.
Να δώσει ελπίδα…..
Όμως: Eμείς οι απλοί στρατιώτες του κόμματος , δεν περιμέναμε τα λόγια του προέδρου μας που διακατέχεται από το αίσθημα της αξιοπιστίας και της αξιοκρατίας, «κανένας κομματικός επί προεδρίας μου δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής» να μην ισχύουν.
 Ήταν λάθος τόσο ο Περιφερειάρχης μας , η υπεύθυνη οργάνωσης τα κομματικά αυτοδιοικητικά στελέχη μας ,καθώς και ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο  να μένουν έξω από μια τόσο σοβαρή συνάντηση που αν μη τι άλλο μιλάμε για τον τόπο που γεννήθηκαν και γαλουχήθηκαν.

Το κόμμα μας μπορεί να είναι πολυσυλλεκτικό , όμως ποτέ δεν θα γίνει Δημοκρατική Συμμαχία…


Σας Ευχαριστώ
Ιωάννης Διάκος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κορυδαλλός Πρώτη Πόλη»
Δημοτικός Σύμβουλος