19 Σεπ 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ακόμη και ο Πρετεντέρης επισημαινει με άρθρο του την ανεπαρκεια του Μητσοτάκη

Το μηνυμα του ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ειναι αλλαζεις τους πωλητες γιατι δεν μπορουν να χαρισουν ουτε σανο σε αλογο αλλιως σε αλλαζουμε... Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ δεν φαίνεται να έπεισε ούτε τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος...

άσκησε κριτική (με το γάντι βεβαίως) στον πρόεδρο της ΝΔ, σχετικά με ένα «βασικό κενό» που εντόπισε στο πρόγραμμα Μητσοτάκη.



«Ο Μητσοτάκης παρουσίασε κάτι που μοιάζει με σχέδιο», έγραψε χαρακτηριστικά ο εν λόγω δημοσιογράφος, συμπληρώνοντας σε άλλο σημείο του άρθρου του πως το σχέδιο «έχει ένα βασικό κενό: τον δημοσιονομικό χώρο».

«Αν η λύση είναι ανάπτυξη με επενδύσεις χρειάζεται να υπενθυμίσουμε ότι ο μέσος χρόνος απόδοσης μιας επένδυσης (σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ) είναι τρία με πέντε χρόνια. Ακόμα δηλαδή κι αν μια επένδυση έγινε χθες θα αποδώσει κάπου ανάμεσα στο 2021 και το 2023 – πάρτε καλύτερα το δεύτερο σενάριο, Ελλάδα είμαστε…», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γ. Πρετεντέρης.

«Εδώ είναι το κενό του Μητσοτάκη. Λέει ότι θα τους πείσει με ρήτρες μεταρρυθμίσεων κ.λπ. Καλό κουράγιο. Έως τώρα όμως έχει καταπιεί όλες τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η σημερινή κυβέρνηση για μετά το… 2018! Και σε τέτοιες κουβέντες κερδίζουν τα κακά παιδιά. Όχι τα καλά», κατέληξε στο άρθρο του.

Υ.Γ: Το αν οι «σκαφάτες» συναναστροφές του κ. Πρετεντέρη με τον Άδωνη Γεωργιάδη έπαιξαν κάποιο ρόλο ή όχι, δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε…

Η σχετική ανάρτηση Πρετεντέρη στο Twitter:



Πρετεντέρης @ta_nea στις κουβέντες με τους δανειστές κερδίζουν τα κακά παιδιά, όχι τα καλά 

altsantiri.gr