26 Σεπ 2017

Αποκάλυψη! Ούτε το ΠΑΜΑΚ είναι μέλος του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς! Κανείς δεν ελέγχει τις μετρήσεις του!

Όπως αποκαλύπτει το altsantiri.gr, ούτε το περίφημο ΠΑΜΑΚ ( Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ) του κ Μαραντζίδη, τις δημοσκοπήσεις του οποίου χρησιμοποιεί κατ’ αποκλειστικότητα ο ΣΚΑΪ και
υιοθετεί ανεπιφύλακτα η ΝΔ, παρά το οτι επανειλημμένα έχουν γίνει ρεντίκολο, είναι μέλος του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς, τον οποίο επικαλέστηκε η Πειραιώς για να απορρίψει την έρευνα άλλης εταιρείας, που παρουσίαζε θετικά για την κυβέρνηση αποτελέσματα! Μάλιστα, η αιτιολογία ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΎΝΤΑΙ οι … υποστηρικτές των μετρήσεων του κ Μαραντζίδη και του ΠΑΜΑΚ, είναι οτι δεν πρόκειται για εταιρεία μετρήσεων, αλλά για … Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο!
Το θέμα βέβαια είναι, πως οι … “ερασιτεχνικές” μετρήσεις , που ως πανεπιστημιακό Ίδρυμα και οχι ως εταιρεία, πραγματοποιεί, παραδίδονται στην κοινη γνώμη ( και διαμορφώνουν άποψη ), χωρίς την διευκρίνιση, Α) Ότι δεν ελέγχονται από πουθενά και από κανέναν, για την εγκυρότητα, πληρότητα, αντικειμενικότητα, επιστημονικότητα, των μεθόδων και Β) Οτι δεν πρόκειται για επαγγελματικό φορέα, αλλά για μαθητειακό και εκπαιδευτικό Ινστιτούτο!
http://thefaq.gr