22 Σεπ 2017

Ο απολυτος αλητης..ΛΟΛΙΤΑ του κερατα Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ! Η ΧΥΔΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΝΕΦΕΛΗ: «KΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ…»

Ντόρος έγινε τις τελευταίες μέρες με την μικρή Νεφέλη η οποία διαγνώστηκε τον Ιούλιο,με εκτεταμένο σάρκωμα Ewing στη διάφυση της δεξιάς κνήμης και κάνει χημειοθεραπεία στο ΚΕΘ του Νοσοκομείου Αγία Σοφία. Σύμφωνα με το θεραπευτικό Πρωτόκολλο AEWS003.1
χρήζει ριζικής χειρουργικής αφαίρεσης του όγκου και πρέπει να χειρουργηθεί την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που κινητοποιήθηκαν και συγκεντρώθηκε το ποσό των 25.000€, που χρειαζόντουσαν για το χειρουργείο.

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο θα σας παρουσιάσουμε μία ανάρτηση που θα σας κάνει να ντραπείτε για το ανθρώπινο είδος, όπως ντραπήκαμε κι εμείς!
Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου έκανε μία ανεκδιήγητη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την ασθένεια της μικρής Νεφέλης η οποία είναι απάνθρωπη, απαράδεκτη και χυδαία… Ο ίδιος έγραψε…«Πάσχει το παιδί σου από κάποια αρρώστια? Δεν έχεις λεφτά να το θεραπεύσεις? Ας πρόσεχες αγαπούλα, τράβα να πεις το παραπονεμένο δραματάκι σου στον Υπουργό Υγείας ο οποίος τρώει τα φράγκα των ταμείων σε κόκες και πουτάνες. Αυτό μου έλειπε τώρα να τσοντάρω για τα γαμησιάτικα των καθαρμάτων που ψηφίζετε. Ψόφος σε όλους σας ανεξαιρέτως.» και συνέχισε χωρίς καμία ντροπή: «Χωρίς την ελάχιστη αναστολή ή ενοχή, καλύτερα να ψοφήσει το παιδί από καρκίνο παρά να ζήσει με τέτοια σκουπίδια για γονείς και σε τέτοιο βόθρο σαν τα κάτω Βλακάνια, εκεί όπου οι ηλίθιοι χειροκροτούν τους δήμιους τους και μετά εκλιπαρούν για κάνα φράγκο μπας και έχουν να πληρώσουν την κάσα στην κηδεία τους. Στο μουνί μου το προβληματάκι σας λέμε, είστε άξιοι της μοίρας σας»
anarthsh_xatzhstefanou
Απλά… Ντροπή!
μακελειο