12 Οκτ 2017

Ελένη Μενεγάκη: Η πτώση και τα νεύρα...

Μην γράψω κι εγώ η vamp μια καλή κουβέντα για άνθρωπο, αμέσως έρχονται τα νούμερα της τηλεθέασης και με διαψεύδουν, αφήνοντάς με την...
γλύκα της πρεμιέρας.

Μετά την πρώτη της ωραίας Ελένης λοιπόν,

ήρθε η δεύτερη και χτες η τρίτη εκπομπή, αλλά νούμερα δεν ήρθαν, το αντίθετο μάλιστα έγινε και αχός μεγάλος σηκώθηκε στον Alpha.

Έτσι τουλάχιστον πληροφορήθηκαν οι πηγές μου, αφού η συνεχόμενη πτωτική τάση στους πίνακες τηλεθέασης τις επόμενες δύο ημέρες, έφερε τις πρώτες μουρμούρες στο κανάλι.

Όπως ψιθυρίζεται στους διαδρόμους αν με τόσες αλλαγές, με νέο πλατό-υπερπαραγωγή, νέα ομάδα και γενικά ένα ολικό lifting πέφτουμε από την πρώτη εβδομάδα, τι θα γίνει την δεύτερη, την τρίτη κλπ;

Γι' αυτό όπως πληροφορήθηκα το Ελενάκι φέρεται να έχει νεύρα από χθες με την βουτιά της τηλεθέασης, πλην όμως διατηρεί την παροιμοιώδη ψυχραιμία της.

Θεωρεί ότι με κάποιες διορθωτικές κινήσεις, αργά ή γρήγορα -στο κανάλι πάντως επιθυμούν το δεύτερο- θα ανέβει και θα σταθεροποιηθεί σε ποσοστά, που «θα 'ναι σαν μπαίνει η άνοιξη, θα' ναι ουρανού κατάνυξη», όπως λέει και το γνωστό τραγούδι.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της Νίνας Φράγκου,ΕΔΩ

πηγη newpost.gr