21 Οκτ 2017

ΑΝΑΛΓΗΤΗ η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.....Εχασε τον ανδρα της η γυναικα με εγκεφαλικο και η ΤΡΑΠΕΖΑ εβγαλε σε πλειστηριασμο το σπιτι της!!!

Ο Bill Tzim εξοργισμένος.

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΪΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ, MEDIAΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ 300 ΕΥΡΩ!
Πριν από λίγες ημέρες μεγαλοστελέχη της
Τράπεζας Πειραιώς παραιτήθηκαν από την τράπεζα ενώ προηγουμένως είχαν βολέψει τα "δανεικά αλλά αγύριστα" ναυτιλιακών εταιρειών, media και γνωστών επιχειρηματιών ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, καταχωνιάζοντας τα σε fund.
Την ίδια ώρα άλλα στελέχη της ίδιας τράπεζας δείχνουν υπερβάλλον ζήλο ...επισπεύδοντας την κατάσχεση σπιτιού ηλικιωμένης.
Η γυναίκα 72 χρονών (Ε. Γκ), με αγροτική σύνταξη πείνας μόλις 300 ευρώ, έχασε την Τετάρτη (18/10) από πλειστηριασμό, με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς, το μικρό σπίτι της, 60τμ, στο Καλαμάκι Κορινθίας, μένοντας στο δρόμο, σε τιμή εκπλειστηριασμού μόλις 19.500 ευρώ!
Η γυναίκα είχε χάσει πρόσφατα και τον άντρα της, ενώ νοσηλεύεται από πρόσφατο εγκεφαλικό, αλλά δεν πτόησαν την επισπεύδουσα τράπεζα αλλά ούτε και το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Συμβολαιογραφικών Συλλόγων, το οποίο, κατά τα άλλα, μαζί με τις τράπεζες, εξαπολύουν μύδρους κατά του κινήματος που παλεύει για την προστασία της λαϊκής περιουσίας.
Η Ε. Γκ έχασε το σπίτι της, γιατί είχε μπει εγγυήτρια σε δάνειο που είχε πάρει ο γιος της, Κ. Γκ, ο οποίος είναι εδώ και αρκετό διάστημα άνεργος και σε αντικειμενική αδυναμία να πληρώσει το χρέος του...
ΌΛΑ ΑΥΤΆ, ΦΥΣΙΚΆ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΊΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ... ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...