24 Νοε 2017

Οι 5 Ελληνίδες που κάνουν διεθνή καριέρα στο πορνό (φωτο)

Τις ερωτικές ταινίες τους τις έχουν παρακολουθήσει εκατομμύρια φανατικοί του πορνό, με τα βίντεο τους βρίσκονται σε όλες τις γνωστές ιστοσελίδες πορνό. Εκτός από την καριέρα και τις hardocore ερωτικές ταινίες τους, όμως, οι γυναίκες αυτές έχουν και κάτι ακόμα κοινό:
Την καταγωγή τους.
Οι πέντε πορνοστάρ που θα δείτε στη συνέχεια και οι οποίες διέπρεψαν στη βιομηχανία του πορνό έχουν… ελληνικές και κυπριακές ρίζες. Στο εξωτερικό, μάλιστα, η καταγωγή τους είναι γνωστή, με τις ίδιες να έχουν μιλήσει για τις ρίζες τους και δημόσια.
Το ταλέντο; Το είχαν. Είχαν όμως και ελληνικό DNA. Κάποιες τις γνωρίζετε σίγουρα, κάποιες άλλες είναι ευκαιρία να τις μάθετε. Ορισμένες αποσύρθηκαν, κάποιες δεν έχουν «κρεμάσει» ακόμα τα εσώρουχά τους.
Νάντια Μπράουν: Η ερασιτέχνις
Κατάγεται από την Κύπρο και δε διστάζει να παραδεχτεί ότι δεν συμπαθεί ιδιαιτέρως τους άνδρες Κύπριους διότι «απατούν τις γυναίκες τους». Πολλές φορές για την ακρίβεια, τις έχουν απατήσει μαζί της!
Μπήκε στο βιομηχανία του πορνό ερασιτεχνικά γιατί απλά δήλωνε sex maniac. Για τον ίδιο λόγο έκανε σεξ και επί πληρωμή. Όσο για τον σύντροφό της; Οι δυο τους έχασαν πολλούς από τους κοινούς τους φίλους γιατί τους ζητούσαν συνεχώς να μπουν στο παιχνίδι της «ανταλλαγής»…
Τι άλλο να πούμε;
Ντέλτα Γουάιτ: H απαιτητική
Ακόμα μία πορνοστάρ με κυπριακές ρίζες. Έφτασε αισίως 36 ετών και δεν το βάζει κάτω, συνεχίζοντας να πρωταγωνιστεί στα πιο hardcore σενάρια.
Είναι ιδιαιτέρως μικροκαμωμένη -έχει μόλις 1.52 ύψος-, παρόλα αυτά όμως φροντίζει με τον τρόπο της να έχει πάντα το πάνω χέρι…
Σάσα Γκρέι: Η hardcore
Τα λόγια είναι περιττά για το κορίτσι αυτό. Μπορεί να έχει εγκαταλείψει τις αισθησιακές ταινίες 8 χρόνια, ακόμη και σήμερα όμως οι θαυμαστές της Ελληνίδας πορνοστάρ την απολαμβάνουν τακτικά στις παλιές της δόξες.
Μέχρι τα 21 της μας χάρισε πλούσιο υλικό, ενώ πλέον -στα 29 της- το έχει ρίξει στη συγγραφή. Γιατί ρε Σάσα;
Σίντνι Στιλ: H MILF
Μια «συντηρητική» Ελληνίδα με έφεση στο πορνό. Παρότι γεννήθηκε στο Ντάλας και μεγάλωσε ως ντροπαλό παιδί που κρυβόταν πίσω από τον καθηγητή πατέρα του και δεν μιλούσε σε ξένους, η μετέπειτα πορεία της στη βιομηχανία του πορνό υπήρξε λαμπρή. Θα τη βρείτε σε ειδικές κατηγορίες πορνό, με τις ταινίες της να ξεπερνούν τις 300.
Σήμερα, είναι στο κατώφλι των 50 και έχει αποσυρθεί για τα καλά, έχοντας πρώτα υποδυθεί ουκ ολίγες φορές την άτακτη MILF. Όλα αυτά μέχρι τα 40 της χρόνια.
Πλέον, κάνει διαλέξεις σχετικά με το σεξ (τι άλλο;).
Βάνα Στέρλινγκ: H juicy
Η Ελληνοαμερικανίδα Βάνα Στέρλινγκ μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη σε ιδιαιτέρως αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον. Τα καλοκαίρια της ως παιδί τα περνούσε στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τις αισθησιακές ταινίες μετά την γνωριμία της με έναν επαγγελματία πορνοστάρ στο Myspace.
Οι δυο τους χώρισαν διότι εκείνος δε μπορούσε να δεχτεί πως η σύντροφός του θα συμπρωταγωνιστεί και με άλλους παρτενέρ.
Αυτά είναι προβλήματα…
ΠΗΓΗ:MENSHOUSE