24 Νοε 2017

ΚΟΥΛΗ λες αυτα παιδια να ειναι στελεχη σου?Στον εισαγγελέα οι καταγγελίες για τρεις συνδικαλιστές του ΠΓΝ Πατρών που φέρονται να έπαιρναν χρήματα από το ταμείο του κυλικείου

Κυριακο η ΔΑΚΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ τα κοληταρια σου διωχνει τους πραγματικους ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και εχει αγκαλιασει αυτα τα νουμερα που κατηγορουνται..
ΕΤΣΙ θα διοικησεις την ΕΛΛΑΔΑ με αυτους τους τυπους.. Στην Εισαγγελία στέλνει η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας τις καταγγελίες εργαζομένης για παράνομες αναλήψεις από το ταμείο ....
του κυλικείου που λειτουργεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα το Σωματείο των Εργαζομένων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τρία μέλη του Σωματείου τα οποία, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, έπαιρναν χρήματα από το ταμείο για... "δουλειές" του σωματείου και προσωπικές τους ανάγκες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η υπόθεση αφορά περίπου 9.000 ευρώ. Το θέμα έφθασε σε γνώση του Διοικητή του ΠΓΝΠ Θόδωρου Πισιμίση την περασμένη Παρασκευή από την καταγγέλλουσα η οποία, όπως του ανέφερε, είχε κάνει από τις 9 Αυγούστου εξώδικο προς το Σωματείο χωρίς όμως να έχουν ληφθεί στο μεταξύ τα απαραίτητα μέτρα.
Έτσι ο ο κ. Πισιμίσης αποφάσισε να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης όπου, αφού συμβουλεύτηκε τον νομικό σύμβουλο του νοσηλευτικού ιδρύματος, αναγνώστηκε, παρουσία εκπροσώπων του Σωματείου, το εξώδικο της καταγγέλλουσας προς την πρόεδρο Ιωάννα Μίχου, καθώς και 4σέλιδη καταγγελία όπου αναφέρονται στοιχεία και λεπτομέρειες της υπόθεσης.
Το thebest.gr επικοινώνησε με τον Διοικητή του ΠΓΝΠ ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πράγματι στο χθεσινό Δ.Σ.  συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα και ότι όλα τα στοιχεία θα διαβιβαστούν άμεσα στον Εισαγγελέα για να επιληφθεί καθώς ο ίδιος και το Δ.Σ. δεν έχουν αρμοδιότητα στα του κυλικείου που λειτουργεί το Σωματείο.
«Από την στιγμή όμως που οι τρεις καταγγελλόμενοι είναι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο μας όφειλα να ζητήσω την διαλεύκανση της υπόθεσης. Παράλληλα αυτό που ζητώ, ως πολίτης, είναι να γίνει έρευνα με ορκωτούς λογιστές σε βάθος 20ετίας για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια στο κυλικείο. Ζητούμενο για εμένα είναι η ηθικοποίηση του συστήματος. Πρέπει όλα να ξεκαθαρίσουν. Εδώ φέρονται τρία μέλη του Σωματείου να σηκώνουν χρήματα από το ταμείο, κανονικά με ονόματα και αποδείξεις, για προσωπικές του ανάγκες».
Το Σωματείο συνεδρίαση σήμερα χωρίς όμως να δοθούν απαντήσεις με την αιτιολογία ότι απαιτείτο να είναι εν πλήρη απαρτία. Από την πλευρά της πάντως η πρόεδρος του Σωματείου Ιωάννα Μίχου σε δηλώσεις της υποστηρίζει ότι το Σωματείο ουδεμία ενημέρωση είχε πριν την συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΠΓΝΠ και ότι εφόσον υπάρχει τέτοια καταγγελία θα την διερευνήσουν και θα κάνουν ότι λέει ο νόμος.
http://www.thebest.gr/