24 Νοε 2017

Ταμπού για τα κόμματα η υπόθεση του MEGA...


Αρνείται η Σπυράκη να τοποθετηθεί για τους απλήρωτους συναδέλφους της... Ενώ ο Θεοδωράκης συμπεριφέρεται σαν να μη συνεργάστηκε ποτέ μαζί τους...

Τελικά η Μαρία Σπυράκη δέχθηκε οχλήσεις από πρώην συναδέλφους της στο MEGA..

να κάνει μια δήλωση, είτε συμπαράστασης είτε...
για να γνωστοποιήσει το θέμα, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι υπεύθυνοι με στόχο να δοθεί μια λύση στην παρατεταμένη απληρωσιά που βιώνουν. Αλλά η εκπρόσωπος της ΝΔ, όχι μόνο δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη, όσο περνούν οι ημέρες, απομακρύνεται και το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε δήλωση!

Είναι προφανές όμως ότι λόγω της ιδιότητας της θα βοηθούσε μια τοποθέτηση ή έστω μια διαρροή. Ενώ παράλληλα θα ανάγκαζε και τα υπόλοιπα κόμματα να πάρουν θέση.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη που επίσης έχει ξεχάσει ότι για πολλά χρόνια συνεργαζόταν με τους σημερινούς απλήρωτους εργαζόμενους!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν η Μαρία Σπυράκη μπορούσε να επηρεάσει με μια δήλωση της, πολλαπλάσια θα ήταν η δύναμη μιας τοποθέτησης του Σταύρου Θεοδωράκη που είναι και αρχηγός κόμματος!

Φαίνεται όμως ότι η περίπτωση του MEGA εξακολουθεί να είναι ταμπού, όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε εκρηκτική σχέση με το κανάλι, αλλά και για τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, τους οποίους στήριξε μέχρι την τελευταία στιγμή που μέτοχοι και τράπεζες αποφάσισαν να τραβήξουν την πρίζα!

Οι προνομιακές όμως σχέσεις των συγκεκριμένων κομμάτων με τους μετόχους του καναλιού έχουν επιβάλει απόλυτη σιωπή!...


enimerosi24.gr