18 Δεκ 2017

Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ο ΠoταΜΙΣΙΟΣ ειναι με τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ... ειναι με τον ΚΟΥΛΗ γιατι δεν ψηφισε τον ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ.......να τον χαιρετε ο ΚΟΥΛΗΣ στις εκλογες ομως δεν θα χαρει και τοσο πολυ.

Ο ηθοποιός «κοπρόσκυλο» κατά τον Γεννατά, ο κύριος Μαρκουλάκης, ήταν προσκεκλημένος ομιλητής του Μητσοτάκη στο συνέδριο, όπου μάλιστα ..μίλησε με βαθμό επίτιμου προέδρου της παράταξης! Ακριβώς πριν τον Σαμαρά! Και τι είπε ο μέγας Μαρκουλάκης τον οποίο ο Μητσοτάκης τον προορίζει για κορυφαία θέση στο κόμμα; Ότι ο λόγος που θαυμάζει τον Μητσοτάκη είναι επειδή…

καταψήφισε τον Προκόπη Παυλόπουλο κατά την διαδικασία εκλογής ΠτΔ!!  Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από αυτό το χριστουγεννιάτικο δώρο του Μαρκουλάκη, ο Μητσοτάκης θα αιτηθεί να του λένε τα κάλαντα με παραλλαγή, όπου αντί για «Χριστούλης» θα ακούγεται «Κούλης».  Κατά μία άλλη ανάγνωση όμως, ο Μαρκουλάκης είχε δίκιο. Εάν κάποιος μπει στον εγκέφαλο του Μαρκουλάκη, θα καταλάβει ότι από όλα τα εγκλήματα Μητσοτάκη, τις οφσόρ, τα δωράκια του Χριστοφοράκου, την υπεράσπιση εμπόρων ηρωίνης, το εθνικό σαμποτάζ με την Σαουδική Αραβία, το κρυμμένο πόθεν έσχες και λοιπά, θεωρεί κορυφαίο την καταψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας!  Ο Μαρκουλάκης λοιπόν που δικαίως μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι ανήκει στον πάτο της ελληνικής κοινωνίας, θεώρησε πραγματικά ως δυσδιάκριτα κορυφαίο επίτευγμα την καταψήφιση Παυλόπουλου.  Άλλος ένας τίτλος τιμής για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.  Από έναν τύπο που αποκάλεσε την Κωνσταντινούπολη Istanbul, για να μην ξεχνιόμαστε.